RESTAURANG

Restaurant Landing Page Image

ABC RESTAURANG ERBJUDER LÄCKER OCH MÅNGSIDIG MAT – ÄVEN SOM TAKE AWAY

ABC:s restauranger har öppet alla dagar året runt, vissa till och med 24 h. Du kan börja din dag med bra energi efter att ha ätit frukost på ABC. Till lunch serverar vi läcker och förmånlig husmanskost alla dagar i form av en buffé där menyn varierar dagligen. Vårt breda sortiment av kaféprodukter passar utmärkt för den som vill äta lättare eller ta sig en kaffe med tillbehör, och de läckraste nyheterna och klassikerna på vår meny passar den som vill äta extra gott. Och bäst av allt: Alla rätter kan även enkelt beställas som take away med ABC-mobiili!

I ABC Buffé serveras alltid två huvudrätter och ett vegetariskt alternativ. På de stationer där vi erbjuder såväl ABC:s buffé som à la carte-rätter finns ett välförsett salladsbord. Ett fåtal ABC-stationer har även en pizzabuffé. Under Stationer kan du avgränsa sökningen så att kartan visar de stationer som även har en pizzabuffé.

À la carte-menyn finns gästernas stående favoriter, som lövbiff, köttbullar och lantsallader. För den som vill äta extra gott erbjuder vi läcker pizza, ABC:s toppade pommes frites och fyllda pitabröd – och naturligtvis nya favoriter som Kebabc!. På menyn har vi fäst särskild uppmärksamhet vid specialdieter för att det ska finnas något för alla. För barn i åldrarna 3–12 år erbjuder vi Apan Apsis barnmeny med barnens alla favoriträtter. I barnportionerna ingår alltid en glasspinne eller saftis. I ABC-restaurangernas mångsidiga utbud finns det måltidsalternativ för hela familjen! Måltid som måltid fulländas av en kopp kaffe med äkta, färska Arnolds Original-donuts.

Du kan kontrollera de enskilda stationeras priser, serveringstider och hela menyn i fråga om både lunchbuffén och à la carte-rätterna under Stationer. Läs mer om våra förmåner och tjänster för grupper och gör en bokning >>

Läs mer om våra möteslokaler och gör en bokning >>

SPARA TID MED ABC-MOBIILI
  • Se restaurangens utbud och priser

  • Beställ mat på stationen utan att köa

  • Lägg till önskad färdigtidpunkt och betala beställningen mobilt

  • Du kan avnjuta din portion på plats eller ta den med dig

  • Samla Bonus på dina inköp

  • Du får alltid 10 % rabatt på Buffén!

  • Dessutom andra förmåner

Kom även ihåg de övriga funktionerna som underlättar vardagen i appen som är bilistens smidigaste hjälpreda, som serietvättar, mobiltankning och ABC-lataus.

ABC RAVINTOLA

BUFFÉ

Läcker husmanskost serveras varje dag. I buffén erbjuds alltid två huvudrätter och en vegetarisk rätt. Köp med ABC-mobiili och spara 10 %.

À la carte

À la carte-menyn består av favoriter som Lövbiff och KEBABC!. Avnjut på plats eller beställ som take away med ABC-mobiili.

ABC BURGER

Du kan beställa ABC Burger-hamburgare, hamburgermåltider och små tilltugg, som kycklingnuggets och grovskurna pommes frites. Avnjut på plats eller beställ som take away med ABC-mobiili.

Frukost

Frukost på ABC ger bra energi till dagen. En läcker frukosttallrik finns tillgänglig på alla ABC stationer varje dag. Utöver det finns även andra frukostalternativ på stationen. Ät på plats eller med.

BARNPORTIONER

För alla små gäster erbjuds Apan Apsis meny. Avnjut på plats eller beställ som take away med ABC-mobiili.

ARNOLDS

Arnolds äkta, läckra Original-donuts erbjuds även på ABC! För att donutsarna garanterat ska vara färska tillagas de dagligen i ABC:s restauranger enligt de ursprungliga receptet. Säljs även som take away.

Boka mötesrum

Gör en gruppbokning

Vanliga frågor om restaurang

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo