PRISER OCH BONUS – BRÄNSLE

ABC tankkausbonus heronosto

TANKNINGSBONUS

När du tankar på ABC-stationer får du Tankningsbonus, upp till 5 cent/liter.Den fastställs utifrån ditt hushålls bonusprocent. Tankningsbonus ges i form av cent per tankade liter och betalas ut varje månad i samband med utbetalningen av Bonus. Dessutom får du 0,5 % betalningssättsförmån när du betalar med S-Förmånskort Visa. Om till exempel den totala summan av alla bonusköp under en tankningsmånad berättigar till 3 % Bonus, betalas till ägarkunden 3 cent/liter i Tankningsbonus för varje tankad liter under den aktuella månaden. Tankningsbonusen ersätter den procentbaserade Bonusen för tankningsköp. Ta del av bonustabellen. Genom att koncentrera tankningarna till ABC-stationerna får du mer Tankningsbonus. Du kan enkelt kontrollera ditt hushålls bonusprocent i S-mobil eller S-kanava. Varje månad får du också information om bonussaldot per e-post, så se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade. Tankningsbonus betalas in på ditt konto i S-Banken den 10 följande månad efter köpen, precis som Bonus. Observera att Tankningsbonus inte betalas på eldningsolja som beställningsprodukt. Regionhandelslagen ansvarar självständigt för prissättningen av bränslen på ABC-stationerna. Det aktuella priset anges alltid på stationen. Det är många faktorer tillsammans som inverkar på bränslepriserna, till exempel världsmarknadspriserna på råvaror, beskattningen och naturligtvis det lokala konkurrensläget.

GENOM ATT BETALA MED ABC-MOBIILI GÖR DU VARDAGEN ENKLARE OCH SAMLAR TANKNINGSBONUS

ABC-mobiili är bilistens smidigaste hjälpreda, som även gör att du kan tanka med mobilen genom bara några klick. Genom att S-Förmånskort-uppgifterna finns sparade i ABC-mobiili samlar du Tankningsbonus automatiskt. Mobiltankning fungerar på alla ABC-stationer. Genom att använda mobiltankning slipper du oroa dig för risken att ditt betalkort kopieras, eftersom du inte behöver använda kortet i automaten. Det är enkelt att spärra tjänsten om din telefon förkommer.

Så här enkelt fungerar mobiltankning:

 • Öppna ABC-mobiili i din telefon. Om du inte har appen ABC-mobiili kan du snabbt och enkelt ladda ner den från appbutiken.

 • Säkerställ att du har loggat in i appen och lagt till önskat debit- eller credit-betalkort.

 • På stationen kommer du direkt till avsnittet där du ska välja tankautomat i appen. Välj numret på den tankautomat som du har kört till.

 • Börja tanka genom att lyfta tankpistolen.

 • Tankningen avslutas automatiskt när du lägger tillbaka pistolen på plats.

 • Ett kvitto på ditt köp skapas automatiskt i appen. Du samlar Tankningsbonus automatiskt.

Läs mer om ABC-mobiili >>

BETALA TANKNING MED ABC-MOBIILI
 • Den enklaste och snabbaste mobiltankningen som finns.

 • Betala genom ett klick och börja tanka

 • Du behöver inte oroa dig för risken att ditt betalkort kopieras

 • Du samlar automatiskt Bonus

 • Följ upp din förbrukning i tankningsstatistiken

I ABC-mobiili finns också många andra funktioner som underlättar bilistens vardag, som biltvätt, ABC-lataus, beställning av mat i förväg och förmåner.

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo