GRUPPER

BESTÄLL EN LÄCKER PAUS FÖR EN GRUPP PÅ ABC

När det är dags för paus, välj ABC. Vi välkomnar både mindre och större grupper oavsett ändamålet med resan. Din grupp kan avnjuta ABC:s goda lunchbuffé som erbjuds under den tid som ABC Trafikbutiken serverar sin buffé. Utanför bufféns serveringstid tillagar vi även mat till din grupp på separat beställning. I priset ingår sallad och bröd, till dryck vatten, mjölk och svagdricka samt kaffe eller te.

Om ni vill äta lättare erbjuder vi gärna även ett salt eller sött tilltugg till kaffe, te eller varm choklad. Vi har även glutenfria alternativ.

Vi ger 10 % rabatt för grupper på minst 10 personer, när bokningen görs i förväg och betalas på en gemensam faktura. Om gruppen anländer redan samma dag eller vecka, vänligen gör bokningen genom att ringa direkt till önskad station. På detta sätt kan vi arrangera den servering du önskar och en så smidig paus för din grupp som möjligt. Förmåner för chaufförer och gruppledare Utöver grupprabatten på 10 % erbjuder vi chaufförer och gruppledare följande förmåner: Grupp på minst 10 personer: Gruppens chaufför får kostnadsfritt avnjuta en kopp kaffe/te med ett salt eller sött kaffebröd eller välja en rätt på restaurangens meny (ABC Buffé eller gruppmåltid).

Grupp på minst 20 personer: Utöver chauffören får även gruppledaren ovan nämnda förmån.

På Hesburger i ABC Trafikbutikerna tillämpas Hesburger-kedjans egen gruppmåltidspraxis. För mer information, kontakta stationen direkt.

Gör gruppbokning

Usein kysytyt kysymykset

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo