ABC Buffé

LÄCKER OCH FÖRMÅNLIG LUNCHBUFFÉ ALLA DAGAR

Barnmåltider till halva priset under juli. Läs mer >>

ABC Buffé serverar läcker husmanskost till ett förmånligt pris. Menyn varierar dagligen och vi serverar alltid två varma huvudrätter och en vegetarisk rätt. På lunchmenyn finns gästernas favoriträtter och även olika smaker från världen. I priset ingår en riklig och fräsch salladsbuffé samt bröd. Till måltidsdryck erbjuds vatten, mjölk eller svagdricka samt till dessert kaffe, te eller varm choklad. Ett fåtal ABC-stationer har en pizzabuffé. Under Stationer kan du avgränsa sökningen så att kartan visar de stationer som även har en pizzabuffé. I det förmånligare buffépriset för barn (3–7 år) och juniorer (8–12 år) ingår glass eller saftis till dessert. Barn under 3 år äter gratis från buffén i sällskap med en betalande vuxen. ABC:s buffé har beviljats Förbundet för Finländskt Arbetes märke Nyckelflaggan, som är ett bevis på att en produkt eller tjänst är tillverkad i Finland och inhemsk till minst 50 procent.

Rekommenderade försäljningspriser för buffén:

13,50 € (mån–fre)/14,90 € (lör–sön)

6,90 €, barn 3–7 år

8,90 €, barn 8–12 år

Köp buffélunch i förväg med ABC-mobiili och spara 10 %*. Dessutom kan du förse dig och börja äta genast utan att köa i kassan.

*Rabatten gäller priset på buffén för vuxna.

GRUPPER Vi välkomnar både mindre och större grupper oavsett ändamålet med resan. Grupper kan avnjuta ABC:s goda lunchbuffé som erbjuds under den tid som den aktuella trafikbutiken serverar sin buffé. Vi ger 10 % rabatt för grupper på minst 10 personer, när bokningen görs i förväg och betalas på en gemensam faktura. Om gruppen anländer redan samma dag eller vecka, vänligen gör bokningen genom att ringa direkt till önskad station. På detta sätt kan vi arrangera den servering du önskar och en så smidig paus för din grupp som möjligt.

Läs mer om våra förmåner och tjänster för grupper >>

Gör en gruppbokning

Vanliga frågor om restaurang

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo