Kom och jobba för oss

abc-toihin-pko-kontiolahti-henkilokunta

MÅNGSIDIGA ARBETSUPPGIFTER OCH FANTASTISK SAMMANHÅLLNING – SÖK JOBB HOS OSS!

”Arbetet på ABC är mångsidigt och så himla roligt! Även om ABC-världen har genomgått många förändringar har vårt team bara blivit bättre. Det finns fantastiska personligheter och personer i alla åldrar med massor av kunskap. Vi är 100 % engagerade och gör ett viktigt jobb som vi verkligen får vara stolta över.” - Mervi Roiha-Härkönen, ABC-branschchef inom handelslaget Etelä-Karjalan Osuuskauppa

I ABC Trafikbutiken får du jobba i både butiken, köket och restaurangen. Arbetet sker i skift och beroende på verksamhetsställe kan det även inkludera nattskift. Det kan vara en möjlighet för just dig som till exempel vill studera vid sidan av jobbet eller som gillar lediga vardagar. Vi erbjuder flexibla arbetstider, mångsidiga arbetsuppgifter samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter även inom kedjan och S-gruppen. ABC är en utmärkt arbetsplats till exempel för dem som inleder sin karriär samt för unga och studerande.

Till en vanlig arbetsdag hör mångsidiga uppgifter både i butiken och restaurangen, till exempel kundservice i kassan och matlagning i köket samt att plocka varor i hyllorna och se till att trafikbutiken är ren och snygg.

Liksom arbetet är även kundkretsen omväxlande, allt från yrkeschaufförer till barnfamiljer, och för dem är det viktigt att pausen under en lång resa är trivsam och behaglig. Vi tar han om våra kunder med ett leende på läpparna och en positiv och avslappnad attityd!

Som anställd hos oss får du Finlands mest mångsidiga personalförmåner och rabatter på S-gruppens samtliga verksamhetsställen!

Dina eventuella framtida kollegor berättar mer om sitt arbete i ABC Trafikbutikerna >>

#ässäduunissa

LEDIGA JOBB

Bli en i det fantastiska teamet på ABC! Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare arbetserfarenhet, vi lär dig allt du behöver kunna. Det viktigaste är att du vill lära dig nya saker. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats till exempel för studerande, deltidsanställda eller sommarjobbare. Tveka inte – ta kontakt och sök jobb redan i dag!

Välj önskad trafikbutik, ta kontakt eller skicka en ansökan. Det går snabbt att lämna in en ansökan.

Lediga jobb inom ABC-kedjan >>

Lediga jobb inom ABC även på Baronas webbplats >>

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo