Apsi Apina

SOK-ABC-ApsiApina-ländärikuva-16x9.jpg

Apsi Apina kutsuu lapsiperheet ABC:lle

Apsi Apina on lapsiperheiden oma palvelukokonaisuus ABC:llä, jotta automatkat taukoineen sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti varsinkin pienten lasten kanssa. ABC Liikennemyymälöissä on lapsiasiakkaille suunnattuja omia palveluita. ABC Ravintolassa on tarjolla oma Apsi Apinan ruokalista, josta löytyy kaikki pikkuväen suosikkiannokset 3–12-vuotiaille. Lasten ateriaan kuuluu aina jälkiruokana jäätelöpuikko tai mehujää.

Viihdyttävät Apsi leikkipaikat pitävät huolen siitä, että lapset pääsevät turvallisesti leikkimään ja purkamaan energiaansa automatkojen välissä. Vaipanvaihto onnistuu helposti ja mukavasti siisteissä lastenhoitohuoneissa ja wc-tiloissa. Apsi Apina hahmo vierailee myös säännöllisesti ilahduttamassa perheen pienimpiä ABC Liikennemyymälöissä ympäri Suomea.

ABC Liikennemyymälöiden marketeissa on myynnissä Apsi pehmoleluja, jotka ovat mukava matkamuisto tai tuliainen vietäväksi lapselle.

Tilaa ja maksa ravintolaruoat ennakkoon koko perheelle

Ennen kuin nälkäkiukku yllättää, tilaa ja maksa ravintolaruoat valmiiksi ABC-mobiililla ja vältä jonot. ABC-mobiilin avulla on helppo suunnitella sujuva automatka taukoineen, kun voit tilata koko perheen annokset ennakkoon paikan päällä nautittavaksi tai matkalle mukaan.

SPARA TID MED ABC-MOBIILI

  • Se restaurangens utbud och priser

  • Beställ mat på stationen utan att köa

  • Lägg till önskad färdigtidpunkt och betala beställningen mobilt

  • Du kan avnjuta din portion på plats eller ta den med dig

  • Samla Bonus på dina inköp

  • Du får alltid 10 % rabatt på Buffén!

  • Dessutom andra förmåner

Kom även ihåg de övriga funktionerna som underlättar vardagen i appen som är bilistens smidigaste hjälpreda, som serietvättar, mobiltankning och ABC-lataus.

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo