PRIS OCH BONUS – LADDNING AV ELBIL

DE GÄLLANDE LADDNINGSPRISERNA ANGES I ABC-MOBIILI

Du hittar enklast de gällande prisuppgifterna för ABC-stationernas laddplatser i ABC-mobiili. Priserna för laddning av elbil varierar beroende på regionshandelslag och varje handelslag fastställer priserna för laddning självständigt. På laddning av din elbil samlar du som ägarkund i S-gruppen även månatlig Bonus till ditt hushåll.

Läs mer om fördelarna med ägarkundsrelationen och räkna ut hur mycket Bonus du samlar. Kom ihåg att när du betalar dina köp med S-Förmånskort Visa samlar du utöver Bonus även 0,5 % betalningssättsförmån.

Vad kostar det att ladda en elbil på ABC-stationerna? Du kan enkelt kontrollera stationernas egna laddningspriser i ABC-mobiili. Priset för laddningen fastställs per kilowattimme på laddplatserna för standard-, effekt- och högeffektsladdning. Det finns inga månadsavgifter för ABC-lataus, utan du betalar alltid utifrån den genomförda laddningen. Laddningen debiteras ditt betalkort genast efter laddningen. På laddning av din elbil samlar du som ägarkund i S-gruppen även Bonus. Hur betalar jag för laddning på ABC? Laddningen och betalningen görs via appen ABC-mobiili. Ladda ner ABC-mobiili i appbutiken i din telefon och du är några steg närmare ABC-lataus. Registrera dig i appen och lägg till uppgifter om önskat debit- eller credit-betalkort. På laddning av din elbil samlar du som ägarkund i S-gruppen även månatlig Bonus till ditt hushåll. Kom med andra ord ihåg att registrera dig som ägarkund i appen. Om du tidigare har använt ABC-mobiltankning kan du börja använda ABC-lataus utan de föregående aktiveringsskedena i appen.

ABC-LATAUS FUNGERAR SMIDIGT MED ABC-MOBIILI

  • Tarvitset ABC-latauksen käyttöön ABC-mobiilin.

  • Lataa sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy käyttäjäksi, jotta sähköauton lataus on ulottuvillasi!

  • Kerrytät automaattisesti Bonusta

  • Muista myös muut autoilijan arkea helpottavat ominaisuudet, kuten mobiilipesut, ruoan ennakkotilaus ja edut.

Usein kysytyt kysymykset

ABC-Latauksen 24/7 asiakaspalvelu (0,084 €/min)

ABC Thumb Logo

Vad tycker du om ABC-lataus? Har du utvecklingsidéer?

Förmåner

footer-abc-logo