Ryhmätilaus

TILAA RYHMÄLLE MAITTAVA TAUKO ABC:LLA

Kun on tauon paikka, valitse ABC. Palvelemme mielellämme sekä pienempiä että isompia ryhmiä matkan tarkoituksesta riippumatta. Ryhmänne voi nauttia maistuvaa ruokaa ABC:n noutopöydästä, joka on saatavilla ABC Liikennemyymälän noutopöydän tarjoiluaikojen puitteissa. Hintaan sisältyy salaatti- ja leipäpöytä, noutopöydän ruokajuomat sekä jälkiruokana kahvi tai tee.

Pienempään nälkään järjestämme mielellämme myös suolaista tai makeaa syötävää kahvin, teen tai kaakaon kanssa. Saatavilla myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Myönnämme 10 % alennuksen vähintään 10 henkilön ryhmille, kun varaus tehdään etukäteen ja se maksetaan yhteislaskulla. Mikäli ryhmä saapuu jo samana päivänä tai samalla viikolla, teethän varauksen soittamalla suoraan valitsemalle asemalle. Näin saamme järjestymään toivomanne tarjoilut ja mahdollisimman sujuvan tauon ryhmällenne.

Kuljettajan ja ryhmäjohtajan edut

Tarjoamme kuljettajalle ja ryhmäjohtajalle etuja 10 % ryhmäalennuksen lisäksi seuraavasti:

  • Ryhmässä vähintään 10 henkilöä: Ryhmän kuljettaja voi nauttia veloituksetta kupposesta kuumaa kahvia/teetä pullan tai sämpylän kera tai valita ruoan ravintolan valikoimasta (À la carte tai Noutopöytä).

  • Ryhmässä vähintään 20 henkilöä: Edellä mainitun edun saa kuljettajan lisäksi ryhmänjohtaja.

ABC Liikennemyymälöissä olevissa Hesburgereissa noudatetaan Hesburger-ketjun omaa ryhmäruokailuohjeistusta. Lisätiedot suoraan asemalta.

Usein kysytyt kysymykset

footer-abc-logo