Smart Diesel

tankkaus-smartdiesel-talvi.jpg

SMART DIESEL - ENTISTÄ ÄLYKKÄÄMPI VALINTA

ABC:n Smart Diesel on korkealaatuinen diesel, joka sopii kaikkiin dieselmoottoreihin. Smart Dieselissä on monia huippuominaisuuksia, kuten perinteistä diesellaatua täydellisempi palaminen, minkä johdosta moottorin lähipäästöt ovat pienempiä.

Smart Diesel -polttonesteen ansiosta moottori ei pelkästään pysy puhtaana, vaan älydiesel jopa puhdistaa moottorin uutta vastaavalle tasolle. Se parantaa moottorin suorituskykyä ja lisää sen kestävyyttä. Smart Diesel käy kaikkiin dieselmoottorilla varustettuihin autoihin niiden iästä riippumatta. Uusien autojen moottorit pystyvät hyödyntämään huippulaatuisen dieselin ominaisuuksia parhaiten, mutta vanhempien autojen osalta sen puhdistavat ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä.

Smart Dieseliä saa tankattua kaikilta ABC-asemilta, ja se on helppo tunnistaa polttoainemittareiden yhteydessä olevista merkinnöistä.

1. Mikä tekee Smart Dieselistä älydieselin? Mitkä ovat keskeiset erot tavalliseen dieseliin?

Smart Diesel on ABC-ketjun korkealaatuinen diesel, jossa on monia huippuominaisuuksia, kuten perinteistä diesellaatua täydellisempi palaminen, minkä johdosta moottorin lähipäästöt vähenevät. Smart Dieselillä ajettaessa moottori ei pelkästään pysy puhtaana, vaan Smart Diesel jopa puhdistaa moottorin uutta vastaavalle tasolle. Smart Diesel parantaa moottorin tehoa ja kestävyyttä sekä säästää ympäristöä pienempien päästöjensä vuoksi.

2. Mitä eroa on Smart Dieselillä ja Nero Dieselillä?

Nero Diesel on täysin uusiutuva diesel-laatu, ja se vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonekaasupäästöjä fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Dieseliä voidaan tankata kaikkiin dieselautoihin. Nero Diesel valmistetaan suurimmaksi osaksi jäte- ja tähdepohjaisista raaka-aineista. Lue lisää Nero Dieselistä.

3. Miten Smart Diesel puhdistaa autoni moottorin?

Auton moottoriin kertyy karstaa ja likaa käytön aikana, Smart Dieselissä käytetyn puhdistavan lisäaineen ansiosta moottori puhdistuu entiselleen. Puhdistumiseen vaadittu aika riippuu moottorin likaisuusasteesta, mutta paras teho saavutetaan n. 3-4 tankillisen jälkeen. Eron moottorin suorituskyvyssä huomaa kuitenkin jo yhden tankillisen jälkeen.

4. Miten Smart Diesel vaikuttaa autoni moottorin suorituskykyyn?

Dieselmoottorin likaantuessa sen suorituskyky laskee selvästi. Ajettaessa jo n. 2 %:n tehon laskun huomaa auton moottorin suorituskyvyn hiipumisena. Smart Diesel pitää auton moottorin puhtaana ja ylläpitää näin myös sen optimaalista suorituskykyä.

5. Vaikuttaako Smart Diesel autoni päästöihin?

Kun polttoneste palaa täydellisesti ja puhtaasti auton moottorissa, ovat auton lähipäästöt pienemmät. Dieselpolttoaineen palamista ja syttymisherkkyyttä kuvaava arvo on setaaniluku. Mitä korkeampi setaaniluku dieselpolttoaineella on, sitä täydellisempi palotapahtuma on moottorissa ja sitä kautta myös lähipäästöt ovat pienemmät. Smart Dieselin setaaniluku on aina vähintään 60, kun taas perusdieselin setaaniluku on tyypillisesti 51–55 välillä.

6. Pienentääkö Smart Dieselin käyttö autoni polttonesteen kulutusta?

Moottorin likaantuessa sen teho heikkenee ja saman tehon saadakseen kaasupoljinta joutuu painamaan entistä kovempaa, mikä kasvattaa kulutusta. Moottorin puhdistamisella saadaan aikaan myös säästöjä polttoaineen kulutuksessa.

7. Vaikuttaako älydiesel moottorin käyttöikään tai kestävyyteen?

Smart Dieseliä käyttämällä moottori puhdistuu uutta vastaavalle tasolle ja moottorin suorituskyky paranee.

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo