Hinta ja bonus - Polttoaineet

Hinnat ja bonus

Tankkausbonus

ABC-asemilla tankatessasi kerrytät tankkauksestasi Tankkausbonusta, joka määrittyy kotitaloutesi bonusprosentin mukaan. Tankkausbonus on senttimääräinen tankattuja litroja kohti ja maksetaan sinulle Bonusten maksun yhteydessä kuukausittain.

Tankkausbonusta voi saada jopa 5 senttiä/litra, jonka lisäksi tämän päälle saat 0,5 % maksutapaetua, kun maksat S-Etukortti Visalla. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta. Tankkausbonus korvaa tankkausostojen osalta prosenttiperusteisen Bonuksen. Tutustu bonustaulukkoon.

Tankkausbonusta kertyy, kun tankatessasi ABC-asemalla näytät tankkauksen yhteydessä S-Etukorttiasi. Näin asiakasomistajuutesi tallentuu ja Tankkausbonus karttuu. S-Etukortilla maksaessasi kartutat lisäksi maksutapaetua. Tankkausbonusta saa bensiinistä ja dieselistä, Eko E85 -polttonesteestä sekä tankkaamastasi polttoöljystä. Muista ABC-ketjun ostoista kerrytät Bonusta normaalisti. Tilaustuotteena myytävästä lämmitysöljystä ei makseta Tankkausbonusta.

Keskittämällä tankkaukset ABC-asemille sekä nostamalla kotitaloutesi bonusprosenttia saat enemmän Tankkausbonusta. Kotitaloutesi bonusprosentin selvität helposti S-mobiilista tai S-kanavalta. Tiedot bonuskertymästäsi lähetetään myös kuukausittain sähköpostiin, joten varmista, että tiedot ovat oikein. Katso muut vinkit, joilla kerrytät helposti lisää Bonusta. Tankkausbonus maksetaan tilillesi S-Pankkiin ostoja seuraavan kuukauden 10. päivänä kuten Bonuskin.

Suosittelemme käyttämään ABC-mobiilia tankkauksessa

ABC-mobiili on autoilijan kätevin apukuski, jonka avulla myös tankkaaminen sujuu mobiilisti vain muutamalla napautuksella. ABC-mobiiliin tallennettujen S-Etukorttitietojen ansiosta Tankkausbonus karttuu automaattisesti ja ABC-mobiilissa myös kulutuksen seuranta on helppoa.

Helppo ja nopea mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa.

Näin helposti mobiilitankkaus toimii:

 • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimeesi sovelluskaupasta.

 • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.

 • Asemalle sovellus avautuu suoraan mittarivalintaa. Valitse mittarin numero, jonka viereen olet ajanut.

 • Aloita tankkaus

 • Avaa tankki, nosta polttonestepistooli ja tankkaa.

 • Tankkaus päättyy automaattisesti, kun laitat pistoolin takaisin paikoilleen.

 • Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen. Tankkausbonus kertyy suoraan.

Lue lisää ABC-mobiilista!

Maksa tankkaus ABC-mobiililla

 • Helpoin ja nopein mobiilitankkaus.

 • Maksa nappia painamalla ja aloita tankkaus

 • Sinun ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia

 • Kerrytät automaattisesti Bonukset

 • Seuraa kulutustasi tankkaustilastoista

ABC-mobiilissa paljon myös muita autoilijan arkea helpottavia ominaisuuksia, kuten Autopesut, ABC-lataus, ruoan ennakkotilaus ja etuja.

footer-abc-logo