Hinta ja bonus - Polttoaineet

ABC tankkausbonus heronosto

Tankkausbonus

ABC-asemilla tankatessasi kerrytät tankkauksestasi Tankkausbonusta, jopa 5 senttiä/litra. Se määrittyy kotitaloutesi bonusprosentin mukaan. Tankkausbonus on senttimääräinen tankattuja litroja kohti ja se maksetaan Bonusten maksun yhteydessä kuukausittain. Lisäksi saat 0,5 % maksutapaetua, kun maksat S-Etukortti Visalla. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta. Tankkausbonus korvaa tankkausostojen osalta prosenttiperusteisen Bonuksen. Tutustu bonustaulukkoon. Keskittämällä tankkaukset ABC-asemille saat enemmän Tankkausbonusta. Kotitaloutesi bonusprosentin selvität helposti S-mobiilista tai S-kanavalta. Tiedot bonuskertymästä lähetetään myös kuukausittain sähköpostiin, joten varmista, että tiedot ovat oikein. Tankkausbonus maksetaan tilillesi S-Pankkiin seuraavan kuukauden 10. päivänä, kuten Bonus. Huomioithan,että tilaustuotteena myytävästä lämmitysöljystä ei makseta Tankkausbonusta. ABC-asemien polttoaineiden hinnoittelusta vastaa kukin alueosuuskauppa itsenäisesti. Ajantasaisin hinta on nähtävillä aina asemalla. Polttoaineiden hintoihin vaikuttavat monet tekijät yhteensä, kuten raaka-aineiden maailmanmarkkinahinnat, verotus sekä tietenkin paikallinen kilpailutilanne.

Maksamalla ABC-mobiililla helpotat arkeasi ja kerrytät Tankkausbonusta

ABC-mobiili on autoilijan kätevin apukuski, jonka avulla myös tankkaaminen sujuu mobiililla vain muutamalla klikkauksella. ABC-mobiiliin tallennettujen S-Etukortin tietojen ansiosta Tankkausbonus karttuu automaattisesti. Mobiilitankkaus toimii kaikilla ABC-asemilla. Mobiilitankkaajan ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia, koska korttia ei käytetä automaatissa. Palvelu on helppo sulkea, jos puhelin katoaa.

Näin helposti mobiilitankkaus toimii:

 • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen nopeasti ja helposti puhelimeesi sovelluskaupasta.

 • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.

 • Asemalle sovellus avautuu suoraan mittarivalintaa. Valitse mittarin numero, jonka viereen olet ajanut.

 • Aloita tankkaus nostamalla polttonestepistooli.

 • Tankkaus päättyy automaattisesti, kun laitat pistoolin takaisin paikoilleen.

 • Kuitti ostostasi muodostuu automaattisesti sovellukseen. Tankkausbonus kertyy suoraan.

Lue lisää ABC-mobiilista >>

Maksa tankkaus ABC-mobiililla
 • Helpoin ja nopein mobiilitankkaus

 • Maksa nappia painamalla ja aloita tankkaus

 • Sinun ei tarvitse pelätä maksukortin kopiointia

 • Kerrytät automaattisesti Tankkausbonusta

 • Seuraa kulutustasi tankkaustilastoista

ABC-mobiilissa paljon myös muita autoilijan arkea helpottavia ominaisuuksia, kuten autopesut, ABC-lataus, ruoan ennakkotilaus ja etuja.

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo