Rahtarit ja tilausajo-kuljettajat

Osassa ABC-liikennemyymälöissä on maksuttomia taukotiloja rahtareille ja tilausajokuljettajille. Virkistäytymistiloissa voi viettää taukoa hieman rennommassa ja rauhallisemmassa ympäristössä. Taukotilat on tarkoitettu taukotilan käyttöoikeuden saaneelle. Oikeus taukotilojen käyttöön on henkilökohtainen ja oikeuttaa vain rekisteröityneen käyttämään taukotiloja ja sen palveluja.

Näin haet taukotilojen käyttöoikeutta

Saadaksesi käyttöoikeuden taukotiloihin, ota yhteyttä lähimmän ABC Liikennemyymälän henkilökuntaan matkapuhelinnumerosi lisäämiseksi järjestelmään. Hakijan tulee täyttää henkilötietolomake, jota vastaan taukotilan käyttöoikeus myönnetään.

Ammattikuljettajan tulee työskennellä suomalaisessa kuljetusliikkeessä (ja kuljetusliikkeen kotipaikan tulee sijaita Suomessa). Henkilöllä tulee olla lisäksi raskaan ajoneuvokaluston kuljettamiseen oikeuttava EU-ajokortti (vähintään BC-kirjaimet ajokortissa), ja hänen työtehtäviensä tulee liittyä ammattimaiseen rahtiliikenteeseen tai tilausajoliikenteeseen.

ABC-taukotilan kulunvalvontaovi avautuu soittamalla taukotilan ovessa tai edessä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Soitto numeroon on maksutonta.

Puhelinnumeromuutokset taukotilajärjestelmään

Mikäli puhelinnumerosi muuttuu, voit ilmoittaa siitä oheisella sähköisellä lomakkeella.

Muutos koskee
google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo