Apsi Apina

SOK-ABC-ApsiApina-ländärikuva-16x9.jpg

Apsi Apina kutsuu lapsiperheet ABC:lle

Apsi Apina on lapsiperheiden oma palvelukokonaisuus ABC:llä, jotta automatkat taukoineen sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti varsinkin pienten lasten kanssa. ABC Liikennemyymälöissä on lapsiasiakkaille suunnattuja omia palveluita. ABC Ravintolassa on tarjolla oma Apsi Apinan ruokalista, josta löytyy kaikki pikkuväen suosikkiannokset 3–12-vuotiaille. Lasten ateriaan kuuluu aina jälkiruokana jäätelöpuikko tai mehujää.

Viihdyttävät Apsi leikkipaikat pitävät huolen siitä, että lapset pääsevät turvallisesti leikkimään ja purkamaan energiaansa automatkojen välissä. Vaipanvaihto onnistuu helposti ja mukavasti siisteissä lastenhoitohuoneissa ja wc-tiloissa. Apsi Apina hahmo vierailee myös säännöllisesti ilahduttamassa perheen pienimpiä ABC Liikennemyymälöissä ympäri Suomea.

ABC Liikennemyymälöiden marketeissa on myynnissä Apsi pehmoleluja, jotka ovat mukava matkamuisto tai tuliainen vietäväksi lapselle.

Tilaa ja maksa ravintolaruoat ennakkoon koko perheelle

Ennen kuin nälkäkiukku yllättää, tilaa ja maksa ravintolaruoat valmiiksi ABC-mobiililla ja vältä jonot. ABC-mobiilin avulla on helppo suunnitella sujuva automatka taukoineen, kun voit tilata koko perheen annokset ennakkoon paikan päällä nautittavaksi tai matkalle mukaan.

Säästä aikaa ABC-mobiililla
  • Katso ravintolan tarjonta ja hinnat

  • Tilaa ruoat asemalta ja vältä kassajonot

  • Lisää toivomasi valmistusaika ja maksa tilaus mobiilisti

  • Voit syödä annoksesi paikan päällä tai ostaa mukaan

  • Kerrytä ostoksistasi Bonusta

  • Saat ABC Noutopöydästä aina -10 % alennuksen!

  • Lisäksi muita vaihtuvia etuja

Muista myös autoilijan kätevimmän apukuskin muut arkea helpottavat ominaisuudet, kuten sarjapesut, mobiilitankkaus ja ABC-lataus.

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo