Yrityksille

s-business-abc-yrityskortti

S-Business on ABC-ketjun oma yrityskortti

Yrityskorttisi ABC:lla

Maksuton S-Business on yrityskorttisi ABC-asemilla. Saat kortilla etuja ja alennusta niin ABC:n laajasta verkostosta kuin muistakin S-ryhmän toimipaikoista ympäri Suomen. Kortti toimii kuten mikä tahansa maksukortti, mutta voit unohtaa kuittien säilyttämisen ja skannailun. S-Business on aidosti kuititon, sillä kirjanpidon vaatimat kuittitiedot löytyvät suoraan kuukausilaskulta. Saat ostoillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

S-Business-kortin edut ABC-asemilla

  • Alennusta polttoaineista; 2,5–4 senttiä/litra.

  • Alennusta normaalihintaisista autopesuista; 5–20 %.

  • Alennusta lasinpesunesteistä; 15 %.

  • Alennusta ABC-liikenneasemien ruokakaupoista ja ravintoloista; 2 %.

Valitse kortti tarpeesi mukaan

S-Business-korteista löydät sopivan juuri sinun yrityksesi tai yhteisön tarpeisiin. Yleiskortilla maksat kaikki ostokset S-ryhmän toimipaikoissa, kun taas ABC-korteilla ostomahdollisuutta on rajattu koskemaan vain tiettyjä tuotteita.

  • Yleiskortti: Kaikki tuotteet ja palvelut S-ryhmän toimipaikoissa

  • ABC1: Polttonesteet, sähköauton lataus, autopesut ja autotarvikkeet

  • ABC2: Polttonesteet ja sähköauton lataus

  • ABC3: Autopesut ja autotarvikkeet

Aitoa huolettomuutta - mobiilisti ja vastuullisesti!

S-Business-kortin voit liittää ABC-mobiiliin ja maksaa niin tankkaukset, sähköauton latauksen kuin pesut kätevästi matkapuhelimestasi.

Pääset tarkastelemaan S-Business-kortin ostotapahtumia digitaalisesta S-Business Manager -palvelusta sekä näet polttoaineostojen CO2-raportin.

Hyödyt S-Business-eduista jokaisella ABC-pysähdyksellä

S-Business-kortilla saat kaikki liikkuvan työn palvelut kätevästi samasta paikasta ja yhdellä kortilla. Tankkaa tai lataa autosi samalla kun pidät virkistävän lepotauon tai vietät mukavan ruokatunnin. Etätyöt ja tapaamisetkin onnistuvat vaivatta ABC-asemien viihtyisissä tiloissa!

S-Business-kortti takaa edullisemman ja huolettomamman asioinnin ABC-asemilla ja S-ryhmän liikkeissä ympäri Suomen. Kun keskität hankinnat S-ryhmään, yrityksesi säästää selvää rahaa, eivätkä ostokuitit enää koskaan ole hukassa.

Lue lisää S-Business-kortin eduista

Lue lisää

Hyödynnä edut ja hae korttia

Liity nyt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja hanki kortti, joka on jo yli 40 000 suomalaisella yrityksellä.

footer-abc-logo