Yrityksille

SB_Nostokuva_ABC_vaihtoehto3_16x9.jpg

S-Business on ABC-ketjun aidosti kuititon yrityskortti

Maksuton S-Business on yrityskorttisi ABC-asemilla. Saat kortilla etuja ja alennusta niin ABC:n laajasta verkostosta kuin muistakin S-ryhmän toimipaikoista ympäri Suomen. Kortti toimii, kuten mikä tahansa maksukortti, mutta voit unohtaa kuittien säilyttämisen ja skannailun. S-Business on aidosti kuititon, sillä kirjanpidon vaatimat kuittitiedot löytyvät suoraan kuukausilaskulta. Saat ostoillesi keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa.

S-Business-kortin mainiot edut ABC-asemilla:

  • Alennusta polttoaineista; 2,5–4 senttiä/litra.

  • Alennusta normaalihintaisista autopesuista; 5–20 %.

  • Alennusta lasinpesunesteistä; 15 %.

  • Alennusta ABC Liikenneasemien ruokakaupoista ja ravintoloista; 2 %.

VALITSE KORTTI TARPEESI MUKAAN

S-Business-korteista löydät yrityksesi tai yhteisön tarpeisiin sopivan kortin. Yleiskortilla maksat kaikki ostokset S-ryhmän toimipaikoissa, kun taas ABC-korteilla ostomahdollisuutta on rajattu koskemaan vain tiettyjä tuotteita. Eri korttivaihtoehdot:

  • Yleiskortti: Kaikki tuotteet ja palvelut S-ryhmän toimipaikoissa

  • ABC1: Polttonesteet, sähköauton lataus, autopesut ja autotarvikkeet

  • ABC2: Polttonesteet ja sähköauton lataus

  • ABC3: Autopesut ja autotarvikkeet

AITOA HUOLETTOMUUTTA MOBIILISTI

S-Business-kortin voit liittää ABC-mobiiliin ja maksat tankkauksen, sähköauton latauksen ja autopesun kätevästi omalla puhelimellasi. Pääset tarkastelemaan S-Business-kortin ostotapahtumia digitaalisesta S-Business Manager -palvelusta sekä näet polttoaineostojen CO2-raportin.

HYÖDYT S-BUSINESS-EDUISTA JOKAISELLA PYSÄHDYKSELLÄ ABC:LLA

S-Business-kortilla saat kaikki liikkuvan työn palvelut kätevästi samasta paikasta ja yhdellä kortilla. Tankkaa tai lataa autosi samalla kun pidät virkistävän lepotauon tai vietät mukavan ruokatunnin. Etätyöt ja tapaamisetkin onnistuvat vaivatta ABC-asemien viihtyisissä tiloissa.

S-Business-kortti takaa edullisemman ja huolettomamman asioinnin ABC-asemilla ja S-ryhmän eri toimipaikoissa ympäri Suomen. Kun keskität hankinnat S-ryhmään, yrityksesi säästää selvää rahaa. Kuitittomuus lisäksi säästää hermojasi ja aikaasi. Lue lisää eduista.

HYÖDYNNÄ EDUT JA HAE KORTTIA

Liity nyt tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja hanki kortti, joka on jo yli 40 000 suomalaisella yrityksellä.

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo