Hinta ja bonus - Sähköauton lataus

Voimassa olevat lataushinnat ABC-mobiilissa

ABC-asemien latauspisteiden voimassa olevat hintatiedot löydät kätevimmin ABC-mobiilista. Sähköauton lataushinnat vaihtelevat alueosuuskauppakohtaisesti ja kukin osuuskauppa määrittelee sähkölatauksen hinnan itsenäisesti. S-ryhmän asiakasomistajana kerrytät sähköautosi latauksista myös kotitaloutesi kuukausittaista bonuskertymää. Lue lisää asiakasomistajuuden eduista ja laske, kuinka paljon sinulle kertyy Bonusta. Muistathan, että maksaessasi ostoksesi S-Etukortti Visalla kerrytät Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua.

Mitä sähköauton lataus maksaa ABC-asemilla?

Tarkistat asemakohtaiset lataushinnat helposti ABC-mobiilista. Latauksen hinta muodostuu kilowattituntiperusteisesti perus-, teho- ja suurteholatauspisteillä. ABC-latauksella ei ole kuukausimaksuja, vaan maksat aina toteutuneen latauksen mukaan. Lataus veloitetaan maksukortiltasi heti lataustapahtuman jälkeen. S-ryhmän asiakasomistajana kerrytät sähköautosi latauksista myös Bonusta.

Kuinka maksan latauksen ABC:lla?

Lataus ja maksu suoritetaan ABC-mobiili-sovelluksella. Lataa ABC-mobiili puhelimesi sovelluskaupasta, ja olet muutamaa askelta lähempänä ABC-latausta. Rekisteröidy sovellukseen ja lisää haluamasi debit- tai credit -maksukortin tiedot. S-ryhmän asiakasomistajana kerrytät sähköautosi latauksista myös kotitaloutesi kuukausittaista bonuskertymää. Muista siis rekisteröityä sovellukseen asiakasomistajana. Mikäli olet aiemmin käyttänyt ABC-mobiilitankkausta, voit aloittaa ABC-latauksen ilman edellisiä sovelluksen käyttöönottovaiheita.

Tutustu ABC-lataukseen >>

ABC-lataus sujuu kätevästi ABC-mobiililla
  • Tarvitset ABC-latauksen käyttöön ABC-mobiilin.

  • Lataa sovellus puhelimeesi ja rekisteröidy käyttäjäksi, jotta sähköauton lataus on ulottuvillasi!

  • Kerrytät automaattisesti Bonusta

  • Muista myös muut autoilijan arkea helpottavat ominaisuudet, kuten mobiilipesut, ruoan ennakkotilaus ja edut.

Usein kysytyt kysymykset

ABC-latauksen 24/7 asiakaspalvelu (mpm/pvm)

ABC Thumb Logo

Mitä pidät ABC-latauksesta? Onko sinulla kehitysideoita?

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo