Kuukausipesu - Autopesu

AUTOPESU EDULLISELLA KUUKAUSIMAKSULLA NYT SAATAVILLA ABC-MOBIILISSA!

Pese autosi kiinteään kuukausihintaan ABC-mobiilin kuukausipesutilauksella Pirkanmaan, HOK-Elannon, Keulan, Arinan ja Kymen Seudun Osuuskauppojen alueen ABC CarWash -autopesuasemilla jopa 8 kertaa kuukaudessa!

Kuukausipesun voit tilata edullisesti ja se on voimassa oston jälkeen toistaiseksi. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa. Kuukausipesut ovat saatavilla myös ABC-ketjun yritysasiakkaille. Lue lisää ja tule asiakkaaksi!

Osta kuukausipesutilaus kätevästi ABC-mobiililla!

Voit ostaa kuukausipesut helposti ja nopeasti ABC-mobiililla vaikka kotisohvalta käsin. Oston yhteydessä sinun täytyy syöttää autosi rekisterinumero, johon tilaus sidotaan.

Näin ostat kuukausipesut ABC-mobiililla:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Mikäli sinulla ei ole ABC-mobiilia, voit ladata sen puhelimesi sovelluskaupasta.

  • Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen sisään ja syöttänyt haluamasi credit- tai debit-maksukortin tiedot. Muistathan, että asiakasomistajana kerrytät Bonusta myös ABC-mobiililla tehdyistä ostoksistasi!

  • Valitse haluamasi alueen ABC Carwash -autopesuasema ja osta kuukausipesut kätevästi vain parilla klikkauksella!

Miten voin käyttää pesun?

Voit aktivoida pesun automaattisen käytön ABC-mobiilista. Tällöin sinun tarvitsee vain ajaa ABC Carwash -autopesuasemalle ja pysähtyä maksuautomaatin tai erikseen näytetyn paikan kohdalla rekisterinnumeron tunnistamista varten.

Vaihtoehtoisesti pesun voi käynnistää aina halutessaan ABC-mobiilista. Tällöinkin vaaditaan kuitenkin onnistunut rekisterikilven tunnistus.

Maksa autopesu poistumatta autostasi ABC-mobiililla

  • Tarkista jonotilanne jonokameralla

  • Katso hinnat ja pesuvaihtoehdot

  • Osta pesu ja kerrytä Bonusta

  • Säästä ostamalla Sarja- tai Kuukausipesu

Muista myös muut autoilijan arkea helpottavat ominaisuudet, kuten mobiilitankkaus, ABC-lataus, ruoan ennakkotilaus ja edut.

footer-abc-logo