Kokoustilat

Järjestä kokous ABC:llä

Useista ABC-liikennemyymälöistä löytyy kokoustila, jossa voi järjestää palaverin edulliseen hintaan. Tiloja on sekä pienemmille että isommille kokouksille, tuote-esittelyille tai vaikka juhlia varten.

ABC:lle on helppo tulla – kokousvieraille löytyy ilmaista parkkitilaa liikennemyymälän pihalta. ABC-liikennemyymälöiden monipuolinen ja maittava ravintolatarjonta pitää huolen siitä, että kokousasiakkaamme pysyvät virkeinä koko päivän!

Voit jättää lomakkeella ABC-liikennemyymälään tarjouspyynnön kokouksesta. Tilan koko, varustelu sekä pöytämuoto voivat vaihdella toimipaikoittain. Huomioittehan, että tarjouspyyntö ei ole automaattisesti varaus. Kokousvarauksesta lähetetään aina erillinen vahvistus sähköpostilla tarjouspyyntölomakkeessa antamaanne osoitteeseen. Pyydämme teitä ilmoittamaan tarjouspyyntölomakkeessa Lisätietoja-kohdassa halutun maksutavan. Lisäksi mikäli haluatte veloituksen laskulla, niin pyydämme siitä maininnan etukäteen tarjouspyyntölomakkeen lähettämisen yhteydessä.

Koko päivän kokouspaketti tarjoiluineen alk. 20 € / henkilö (väh. 10 hlöä). Kahvikokouspaketti alk. 6 € / hlö (max 3h, väh. 10 hlöä). Tarkista asemakohtaiset hinnat, kokoustilojen varustelu ja henkilöiden minimimäärä lähettämällä tarjouspyyntö. Tervetuloa viettämään virkistävää kokouspäivää ABC:lle!

Usein kysytyt kysymykset

footer-abc-logo