Kokoustilat

JÄRJESTÄ ONNISTUNUT KOKOUS VAIVATTOMASTI ABC:LLA

ABC Liikennemyymälöistä on kokoustiloja aina Karjaalta Kemijärvelle saakka. ABC:lla järjestät esimerkiksi yhtiökokouksen, pienimuotoisen juhlan tai tuote-esittelyn edullisesti ja vaivattomasti. Kokoustilojen hintoja, tarjoiluja sekä saatavuutta voi tiedustella helpoiten täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

MONIPUOLISET TARJOILUT JA ILMAINEN PARKKI

ABC:lle on helppo tulla, sillä kokous- ja juhlavieraille löytyy aina ilmaista parkkitilaa ABC-aseman pihalta. ABC Liikennemyymälöiden monipuolinen ja maittava ravintolatarjonta pitää huolen siitä, että kokousvieraille järjestyy varmasti tilaisuuteen sopivaa tarjottavaa, kuten lounas noutopöydästä tai kahvittelut suolaisen tai makean kahvileivän kera.

Nopein ja helpoin tapa tiedustella tilaisuuteenne soveltuvaa kokoustilaa on ottaa yhteyttä ABC-asemaan tarjouspyyntölomakkeella. Tilan koko, varustelu sekä pöytämuoto voivat vaihdella toimipaikoittain, mutta ABC Liikennemyymälän osaava ja ystävällinen henkilökunta auttaa järjestelyissä ja vahvistaa tarkemmat tiedot tilaisuuteenne varatusta tilasta. Huomioittehan, että tarjouspyyntö ei ole automaattisesti varaus. Saat meiltä mahdollisimman pian tarjouksen kokoustilan ja tarjoiluiden hinnasta sekä tiedon tilojen saatavuudesta.

Usein kysytyt kysymykset

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo