Ravintola

Restaurant Landing Page Image

ABC RAVINTOLASTA JOKAISEEN MAKUUN – MYÖS MUKAAN!

ABC Ravintolat palvelevat vuoden jokaisena päivänä matkasi varrella ympäri Suomea. Noutopöydässä on valittavana aina kaksi pääruokaa sekä kasvisruokavaihtoehto. Salaattipöytä löytyy asemilta, joissa ovat sekä Noutopöytä että à la carte -lista. À la carte -listalta löytyvät tutut suosikit, lihapullista bonuspannuun, herkulliset maalaissalaatit sekä suosittuja pizzoja, Ronskiksia ja Pitaskuja, Kebabceja unohtamatta. Erikoisruokavaliot on huomioitu listalla.

Lapsille on tarjolla Apsi Apina -menu, josta löytyvät lasten suosikkiannokset 3–12-vuotiaille herkuttelijoille. Makean nälän taittaa aidot ja herkulliset Arnoldsin Original -donitsit.

Säästä aikaa ABC-mobiililla

  • Katso ravintolan tarjonta ja hinnat

  • Tilaa ruoat asemalta jonottamatta

  • Lisää toivomasi valmistusaika ja maksa tilaus mobiilisti

  • Voit syödä annoksesi paikan päällä tai noutaa ne

  • Kerrytä Bonusta ostoksistasi

  • Saat noutopöydästä aina -10% alennuksen!

  • Lisäksi muita etuja

Muista myös autoilijan kätevimmän apukuskin muut arkea helpottavat ominaisuudet, kuten sarjapesut, mobiilitankkaus ja ABC-lataus.

ABC RAVINTOLA

ABC Burger

Maittavat ABC-burger -hampurilaiset, hampurilaisateriat sekä sormisyötävät kuten esimerkiksi kananugetit ja maalairanskalaiset. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Á la carte

Á la carte listalta valittavana klassikkoannokset kuten esimerkiksi lehtipihvi tai KEBABC. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Pizzat

Valitse mieleinen pizza. Kaikki pizzat ovat saatavilla myös gluteenittomalla pizzapohjalla ja vegaanisella juustolla. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Noutopöytä

Päivittäin tarjolla maukasta arkiruokaa noutopöydästä. Noutopöydässä on aina tarjolla kaksi pääruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Osta ennakkoon ABC-mobiililla ja säästä – 10 %.

Lasten annokset

Valittavana lapsille Apsi Apinan suosikki -menusta mieleinen annos. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Arnolds

Arnoldsin aidot ja herkulliset Original-donitsit meiltä. Päivittäin leivotut tuotteet valmistetaan kuorrutetta myöden alkuperäisreseptin mukaan käsityönä myös ABC-ravintoloissa. Myynnissä myös mukaan otettavat monidonitsipakkaukset.

Varaa kokoustila

Tee ryhmätilaus

Usein kysytyt kysymykset ravintola

footer-abc-logo