Ravintola

Restaurant Landing Page Image

ABC RAVINTOLASTA MAISTUVAA RUOKAA MONIPUOLISESTI – MYÖS MUKAAN

ABC:n ravintolat palvelevat vuoden jokaisena päivänä ympäri Suomea, osa jopa 24 h. Voit aloittaa päiväsi hyvällä energialla nautittuasi aamiaista ABC:llä. Lounaaksi tarjoilemme päivittäin vaihtuvaa maittavaa ruokaa noutopöydästä edullisesti. Pienempään nälkään ja kahvitteluun tarjonnastamme löytyy runsaasti eri kahvilatuotteita ja herkutteluhetkiin ruokalistan maistuvimmat uutuudet ja klassikot. Mikä parasta: kaikki annokset ovat tilattavissa helposti myös mukaan ABC-mobiililla!

ABC Noutopöydässä on tarjolla aina kaksi pääruokaa sekä kasvisruoka. Runsas salaattipöytä on katettuna asemilla, joissa tarjoamme sekä ABC:n noutopöydän että à la carte -annoksia. Muutamilla ABC-asemilla on tarjolla myös pizzapöytä. Osiossa Asemat voit suodattaa kartalle ne asemat, jotka tarjoilevat myös pizzaa noutopöydässä.

À la carte -listalta on tilattavissa asiakkaiden kestosuosikit, kuten lehtipihvi ja lihapullat sekä maalaissalaatit. Herkutteluhetkiin tarjoamme maukkaita pizzoja, ABC:n omia Ronskiksia ja Pitaskuja, unohtamatta tietenkään uusia suosikkiannoksia, kuten Kebabc!. Ruokalistalla on huomioitu erikoisruokavaliot mahdollisimman hyvin, jotta listalta löytyy jokaiselle jotakin mieluista syötävää. Lapsille on tarjolla oma Apsi Apinan ruokalista, jossa kaikki pikkuväen suosikit 3–12-vuotiaille. Lasten ateriaan kuuluu aina jälkiruokana jäätelöpuikko tai mehujää. ABC:n ravintoloiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy ateriavaihtoehtoja koko perheelle! Aterian kuin aterian kruunaa kuppi kuumaa kahvia sekä aidot ja takuuvarmasti tuoreet Arnoldsin Original-donitsit.

Tarkista noutopöytälounaan sekä á la carte -annoksien hinnat, tarjoiluajat ja koko ruokalista asemakohtaisesti kohdasta Asemat. Lue lisää ryhmille tarjoamistamme eduista ja palveluista ja varaa >> Lue lisää kokoustiloista ja varaa >>

Säästä aikaa ABC-mobiililla

  • Katso ravintolan tarjonta ja hinnat

  • Tilaa ruoat asemalta ja vältä kassajonot

  • Lisää toivomasi valmistusaika ja maksa tilaus mobiilisti

  • Voit syödä annoksesi paikan päällä tai ostaa mukaan

  • Kerrytä ostoksistasi Bonusta

  • Saat ABC Noutopöydästä aina -10 % alennuksen!

  • Lisäksi muita vaihtuvia etuja

Muista myös autoilijan kätevimmän apukuskin muut arkea helpottavat ominaisuudet, kuten sarjapesut, mobiilitankkaus ja ABC-lataus.

ABC RAVINTOLA

Noutopöytä

Päivittäin tarjolla maukasta arkiruokaa Noutopöydästä. Noutopöydässä on aina tarjolla kaksi pääruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Osta ennakkoon ABC-mobiililla ja säästä – 10 %.

Á la carte

À la carte listalta valittavana klassikkoannokset, kuten Lehtipihvi, herkulliset pizzat tai KEBABC. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

ABC Burger

Maittavat ABC-burger -hampurilaiset, hampurilaisateriat sekä sormisyötävät kuten esimerkiksi kananugetit ja maalaisranskalaiset. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Aamiainen

Aamupala ABC:lla antaa hyvää energiaa. Herkullinen aamiaislautanen on tarjolla kaikissa ABC Liikennemyymälöissä joka päivä. Lisäksi asemilla on saatavilla myös muita aamupalavaihtoehtoja. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan.

Lasten annokset

Valittavana lapsille Apsi Apinan suosikki -menusta mieleinen annos. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Arnolds

Arnoldsin aidot ja herkulliset Original-donitsit meiltä. Päivittäin leivotut tuotteet valmistetaan kuorrutetta myöden alkuperäisreseptin mukaan käsityönä myös ABC-ravintoloissa. Myynnissä myös mukaan otettavat monidonitsipakkaukset.

Varaa kokoustila

Tee ryhmätilaus

Usein kysytyt kysymykset ravintola

footer-abc-logo