Ravintola

Restaurant Landing Page Image

ABC RAVINTOLASTA MAISTUVAA RUOKAA MONIPUOLISESTI – MYÖS MUKAAN ABC-MOBIILILLA

Hae päivääsi hyvää energiaa aamiaiselta ABC:llä ja tule lounaalle nauttimaan päivittäin vaihtuvaa, maittavaa ruokaa Noutopöydästä. Osa ABC-asemista tarjoaa joka päivä vaihtuvin mauin uunituoretta ja maukasta pizzaa Pizzapöydästä. Nauti niin paljon kuin mielesi tekee! Pienempään nälkään ja kahvitteluhetkiin tarjonnastamme löytyy runsaasti eri kahvilatuotteita ja herkutteluhetkiin ruokalistan maistuvimmat uutuudet ja suosikit. Aterian kuin aterian kruunaa kuppi kuumaa kahvia sekä aidot ja takuuvarmasti tuoreet Arnoldsin Original-donitsit. Mikä parasta: kaikki ruoka-annokset ovat tilattavissa joko mukaan tai paikan päällä nautittaviksi ABC-mobiililla.

Pikkuväen suosikit löytyvät Apsi Apinan ruokalistalta. Lue lisää lapsiperheille tarjoamistamme palveluista. Tarkista noutopöytälounaan sekä á la carte -annoksien hinnat, tarjoiluajat ja ruokalista asemakohtaisesti. Katso asemat asemahausta.

Säästä aikaa ABC-mobiililla
  • Katso ravintolan tarjonta ja hinnat

  • Tilaa ruoat asemalta ja vältä kassajonot

  • Lisää toivomasi valmistusaika ja maksa tilaus mobiilisti

  • Voit syödä annoksesi paikan päällä tai ostaa mukaan

  • Kerrytä ostoksistasi Bonusta

  • Saat ABC Noutopöydästä aina -10 % alennuksen!

  • Lisäksi muita vaihtuvia etuja

Muista myös autoilijan kätevimmän apukuskin muut arkea helpottavat ominaisuudet, kuten sarjapesut, mobiilitankkaus ja ABC-lataus.

ABC RAVINTOLA

Noutopöytä

Päivittäin tarjolla maukasta arkiruokaa Noutopöydästä. Noutopöydässä on aina tarjolla kaksi pääruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Osta ennakkoon ABC-mobiililla ja säästä – 10 %.

Á la carte

À la carte listalta valittavana klassikkoannokset, kuten Lehtipihvi, herkulliset pizzat tai KEBABC. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

ABC Burger

Maittavat ABC-burger -hampurilaiset, hampurilaisateriat sekä sormisyötävät kuten esimerkiksi kananugetit ja maalaisranskalaiset. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Aamiainen

Aamupala ABC:lla antaa hyvää energiaa. Herkullinen aamiaislautanen on tarjolla kaikissa ABC Liikennemyymälöissä joka päivä. Lisäksi asemilla on saatavilla myös muita aamupalavaihtoehtoja. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan.

Lasten annokset

Valittavana lapsille Apsi Apinan suosikki -menusta mieleinen annos. Syö paikan päällä tai ota ruoka mukaan. Voit myös tilata ennakkoon ABC-mobiililla.

Arnolds

Arnoldsin aidot ja herkulliset Original-donitsit meiltä. Päivittäin leivotut tuotteet valmistetaan kuorrutetta myöden alkuperäisreseptin mukaan käsityönä myös ABC-ravintoloissa. Myynnissä myös mukaan otettavat monidonitsipakkaukset.

Varaa kokoustila

Tee ryhmätilaus

Usein kysytyt kysymykset ravintola

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo