Veneellä liikenteessä? Tankkaa kätevästi ABC Veneasemalla!

article-hero-image

ABC Veneasemat tarjoavat kattavan ja luotettavan venetankkausverkoston, joka takaa, ettei polttoaineesi lopu kesken vesillä ollessasi. Olit sitten Kolin kansallismaisemissa tai Suomen eteläisimmissä osissa Inkoossa, voit luottaa ABC:n laajaan palveluverkostoon.

Veneilijöiden tarpeet huomioiden ABC Veneasemat palvelevat aukioloajoin, jotka takaavat käytännöllisen tankkausmahdollisuuden kaikille. Voit täyttää polttoainetankkisi juuri silloin, kun tarvitset, oli kyseessä sitten aamuvarhainen kalastusreissu tai myöhäinen illanvietto merellä.

ABC Veneasemilla tankatessasi kerrytät myös Tankkausbonusta. Tankkausbonusta voi saada jopa 5 senttiä/litra, jonka lisäksi saat 0,5 % maksutapaetua, kun maksat S-Etukortti Visalla. Ostosten keskittäminen kannattaa, sillä tankatessasi ABC-asemilla sekä nostamalla kotitaloutesi bonusprosenttia saat enemmän Tankkausbonusta. Lue lisää Tankkausbonuksesta.

Maksaminen veneasemilla on helppoa ja joustavaa. Voit suorittaa maksun käteisellä, kortilla tai vaivattomasti ABC-mobiililla. ABC-mobiilin avulla voit maksaa tankkauksen helposti ja turvallisesti suoraan puhelimellasi ilman tarvetta käyttää korttia tai käteistä. Lue lisää ABC-mobiilista.

Laaja verkosto, joustavat maksutavat ja kätevät lisäpalvelut tekevät veneilystä entistä huolettomampaa ja miellyttävämpää. Tankkaa vene ABC Veneasemalla ja nauti vesillä liikkumisesta ilman huolta polttoaineen riittävyydestä!

ABC Veneasemat:

ABC Inkoo ABC Ruovesi ABC Valkeakoski ABC Viitasaari ABC Veneasema Savonlinna ABC Veneasema Lieksa ABC Veneasema Bomba Nurmes ABC Veneasema Koli ABC Mustakari Kokkola ABC Vaskiluoto Vaasa ABC Maljalahti Kuopio ABC Virrat

Ämnesområden

Även dessa kan vara av intresse för dig

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo