Kesälomalle sujuvasti Apsin kautta!

article-hero-image

Hyvää energiaa kesälomaan!

Kesäloma on täydellinen aika suunnata tien päälle ja kokea uusia seikkailuja. Olitpa sitten suuntaamassa lappiin, rannikolle tai viehättäviin maaseutukohteisiin, on tärkeää suunnitella matkasi huolellisesti ja varmistaa turvallinen ja miellyttävä matkakokemus. ABC Liikennemyymälästä saat ainekset sujuvaan matkantekoon. Tauot rytmittävät matkaa, pitävät iloisen lomatunnelman katossa ja nälkäkiukkukaan ei pääse yllättämään. ABC Liikenneasemilta löydät kaikki lomalaisia ilahduttavat palvelut leikkipaikoista marketiin.

Kesäloma houkuttaa myös istahtamaan kesän herkkujen äärelle. Tee matkanteosta juhlaa nauttimalla herkkuja ABC Ravintolan runsaasta Noutopöydästä tai löydä suosikkisi à la carte -valikoimasta. ABC-mobiililla tilaat koko autoseurueen suosikkiannokset jo tien päältä ja ajat valmiiseen pöytään.

Kesälomailijan muistilista

  • Tankkaa tai lataa auto täyteen jo ennen matkaa ja hyvissä ajoin ennen kuin merkkivalo syttyy. Älä suotta kaiva kukkaroa matkakassin pohjalta, vaan tankkaa kätevästi ABC-mobiililla muutamalla napautuksella! Lue lisää mobiilitankkauksesta.

  • Pidä riittävästi taukoja. Koko matkaseurue kiittää, kun taukojen aikana saa vatsat sopivasti täytettyä ja haettua kaupasta vielä matkaevästä, kaikki samalla kertaa. ABC:llä syöt ja juot niin paljon kuin haluat. Osalla asemista voi myös herkutella pizzapöydän ihanan rapeilla ja vastapaistetuilla pizzoilla. Lisäksi tilattavana tietenkin myös keittiöltä À la carte -listan uutuudet ja klassikot. Tutustu ABC Ravintolan palveluihin.

  • Vältä jonottaminen – tilaa ABC-mobiililla ruuat ennakkoon. ABC-mobiililla apukuski tilaa ruuat ennakkoon koko seurueelle jo tien päältä ja vältät jonottamisen ja odottamisen asemalla. Ja jos et ehdi jäädä syömään paikan päälle ruuat saa myös mukaan. Lue lisää ruuan ennakkotilaamisesta.

  • Puhtaalla autolla matkaan. Suomen kattavin autopesuverkosto löytyy ABC:ltä. Pesuohjelmat ja käytetyt ympäristöystävälliset pesuaineet optimoidaan aina kuhunkin vuodenaikaan sopiviksi. Tehokkain tapa käydä autopesussa on ostaa se ABC-mobiililla, josta tarkistat samalla myös valitsemasi pesupaikan jonotilanteen. Jos sinulla ei vielä ole ABC-mobiilia puhelimessasi niin lataa se tästä. Helpotat ja nopeutat asiointiasi sekä lomareissuilla että arjessa.  Tutustu eri pesuvaihtoehtoihin.

  • Lapsiperheiden oma Apsi Apina palvelukokonaisuus tuo helpotusta pienten lasten kanssa matkustaville. Perheen pienimpiä hemmottelemme tarjoamalla virkistävät leikit Apsi-leikkipaikoissa, joissa voi mukavasti kuluttaa automatkan aikana kertynyttä ylimääräistä energiaa. Vaipanvaihto onnistuu helposti ja mukavasti ABC-asemien siisteissä lastenhoitohuoneissa ja wc-tiloissa. Pikkuväen suosikkiannokset valmistetaan Apsi Apinan omalta ruokalistalta. ABC-mobiililla tilaat myös Apsi Apina pehmolelun 50 % alennuksella. Lue lisää lapsiperheiden tarjonnasta.

  • ABC Market palvelee myös kesällä ABC Liikennemyymälän aukioloajan. Runsaasta valikoimasta teet kesäiset ruokaostokset, nappaat tuliaiset mukaan tai täydennät unohtuneet ostokset nopeasti ja helposti tauon yhteydessä! Lue lisää ABC Marketista.

  • Älä jätä lemmikkiäsi kuumaan autoon. ABC-asemien terasseille, joihin on pääsy ulkokautta ovat koirat tervetulleita mukaan. Lisäksi osalta asemista löytyy koiraparkki, johon koiran voi jättää tauon ajaksi.

ABC Liikennemyymälät halki Suomen toivottavat nautinnollista kesälomaa!

Ämnesområden

Artikkelit

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo