Näin toimit ABC-latauksen Maksupisteellä – katso vinkit sähköauton latauksen korttimaksuun!

article-hero-image

Uudet ABC-latauksen latausasemat varustetaan Maksupisteellä, joka mahdollistaa latauksen maksamisen yleisimmillä maksukorteilla. Maksupiste on uudenlainen maksulaite, joka mahdollistaa korttimaksun yleisimmillä maksukorteilla ja esimerkiksi Apple Payllä. Katso vinkit, kuinka toimit ABC-latauksen Maksupisteellä.

Korttimaksu ABC-latauksen maksupisteellä on helppoa: Näin maksat latauksesta kortilla

  1. Pysäköi auto vapaaseen latausruutuun, mutta älä vielä kytke latauskaapelia kiinni. Tarkista latauslaitteesta latauspisteesi numero.

  2. Etsi Maksupiste ja valitse sen kosketusnäytöltä latauspisteesi numero. Seuraavassa vaiheessa voit halutessasi estää latauksen keskeyttämisen muilta latausaseman käyttäjiltä asettamalla nelinumeroisen tunnusluvun sekä tilata kuitin sähköpostitse itsellesi. Jos käytät S-Etukorttia, saat kuitin aina S-käyttäjätilin sähköiseen arkistoon ja S-mobiili-sovellukseen.

  3. Maksa lataus. Muista näyttää Maksupäätteelle ensin S-Etukortti ja vasta sitten maksukortti. Katevaraus on 29 euroa ja varsinainen veloitus tapahtuu aina toteutuman mukaan.

  4. Kytke latauskaapeli autoon. Peruslatauksessa kytke auto latauslaitteeseen tavalliseen tapaan omalla latauskaapelillasi. Latauskaapeli on kytkettävä kolmen minuutin kuluessa maksusta.

  5. Kun autosi on ladannut, voit keskeyttää latauksen normaalisti autosta tai auton omasta mobiilisovelluksesta. Voit keskeyttää latauksen myös Maksupisteeltä käsin. Maksupisteellä aloitettua latausta ei voi keskeyttää ABC-mobiili-sovelluksesta, eikä latauslaitteen painikkeista.

Ämnesområden

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo