ABC Ravintoloihin asemakohtaiset à la carte -menut – kestosuosikit jatkavat kaikissa ravintoloissa

article-hero-image

ABC Ravintola on ottanut käyttöön uudenlaisen à la carte -valikoiman vastatakseen entistä paremmin asiakkaidensa tarpeisiin. Jokaisella ABC Ravintolalla on nyt räätälöity ruokalista, joka ottaa huomioon kyseisen aseman asiakaskunnan toiveet ja mieltymykset. Uudistus tuo asiakkaille entistä yksilöllisemmän, mutta edelleen kattavan valikoiman herkullisia vaihtoehtoja. 

Uuden à la carte -valikoiman avulla ABC Ravintola pystyy vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Jokaisen ravintolan listalla säilytetään suosikkiannokset, eli Lehtipihvi, Lihapullapannu, Bonuspannu, Possunleike, Bearnaisebroileri, Vuohenjuustobroileri, Maalaissalaatti kanalla ja Bearnaiselohi. Myös ABC Ravintoloiden ikonisella KEBABC!-annoksella, Apsi Apinan suosikeilla ja aamiaislautasella on edelleen vankka asema jokaisen ravintolan valikoimassa.  

À la carte -listan muutokset eivät vaikuta Noutopöydän, ABC Burgerin eikä Hesburgerin tarjontaan. Nämä suosikkipalvelut pysyvät edelleen ennallaan ja tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat nopeampaa ruokailua.  

Suosikkilistan rinnalla ABC Ravintoloiden à la carte -listalla voi olla vaihtelevasti tarjolla seuraavat kokonaisuudet: Ronskikset nyhtöpossulla tai kanalla, Chef’s Burger -annokset, ABC Pizzat sekä yö-/iltamenu. Nämä kokonaisuudet voivat vaihdella asemittain tai sesongeittain.  

Jokaisen ravintolan ajantasaisen à la carte -valikoiman voi tarkistaa helposti ABC-mobiilista tai nettisivujen asema hausta. (Asemat | ABC-asemat (abcasemat.fi)). 

Ämnesområden

Även dessa kan vara av intresse för dig

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo