ABC Buffetmaailma kutsuu herkuttelemaan!

article-hero-image

ABC Tiiriön ja Renkomäen Buffetmaailma on avattu! Voit jatkossa nauttia entistäkin runsaammasta ruokatarjonnastamme, sillä monipuolisessa Buffetmaailmassa on runsaasti valinnanvaraa – ja santsaaminen on suotavaa.

Perinteisen Noutopöydän lisäksi löydät Buffetmaailmasta KEBABC! Buffetin, Aasia Buffetin sekä kestosuosikiksi nousseen herkullisen Pizzapöydän. Palan painikkeeksi voit nauttia jälkiruokavalikoimasta ja kahvista, teestä tai kaakaosta. Tämä koko kokonaisuus sisältyy samaan hintaan.

Noutopöytä on osa Buffetmaailman kokonaisuutta lounasaikaan.

Tutustu ABC Tiiriön ja Renkomäen Buffetmaailmaan:

ABC Noutopöytä

Noutopöydästä löydät kevyempää ja täyttävämpää syömistä jokaiseen makuun. Voit koota mieleisesi annoksen useista lämminruokavaihtoehdoista, raikkaasta salaattipöydästä ja tuoreista leivistä ruokajuomineen.

KEBABC! Buffet

Kokoa maukas ja mausteinen KEBABC!-annos tutusta kotimaisesta KEBABC! -kebabista, rapsakoista falafel-pyöryköistä, leipäkuutioista, täyteläisestä hummuksesta ja kastikevalikoimasta.

Aasia Buffet

Aasia Buffetissa herkuttelet aasialainen keittiön antimilla. Ruoassa vaihtelevat makean, suolaisen, happaman ja tulisen eri vivahteet. Seassa on ripaus aasialaisia mausteita, kuten inkivääriä, valkosipulia, sitruunaruohoa ja chiliä.

Pizzapöytä

Pizzapöytä on täynnä meheviä pizzoja lukuisilla täytteillä. Tarjolla on uunituoretta ja maukasta pizzaa vaihtuvin mauin. Voit tilata pizzan lempitäytteilläsi ja nauttia Pizzapöydän herkuista niin paljon kuin mielesi tekee.

Aukioloajat Tiiriö

  • Buffetmaailma kokonaisuus Noutopöytä, KEBABC! Buffet, Pizzapöytä ja Aasia Buffet on tarjolla lounasaikaan ma-to klo 10.30–14.00 ja pe-su 10.30-15.00

  • Buffetmaailma kokonaisuus KEBABC! Buffet, Pizzapöytä ja Aasia Buffet on tarjolla ma-to klo 14–21 ja pe-su klo 15-21.

Aukioloajat Renkomäki

  • Buffetmaailma kokonaisuus Noutopöytä, KEBABC! Buffet, Pizzapöytä ja Aasia Buffet on tarjolla lounasaikaan ma-to klo 10.30–15.00 ja pe-su 10.30-16.00

  • Buffetmaailma kokonaisuus KEBABC! Buffet, Pizzapöytä ja Aasia Buffet on tarjolla ma-to klo 15–20 ja pe-su 16-21.

Aikuisten Buffetmaailman hinta arkisin 15,50 €, lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhisin 17,90 €.

Lapset (3–7-vuotiaat) 7,90 €, juniorit (8–12-vuotiaat) 9,90 €. Alle 3-vuotiaat syövät ilmaiseksi aikuisen ruokaillessa Buffetmaailmassa.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Ämnesområden

Artikkelit

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo