Talvilomaliikenteen muistilista – katso parhaat vinkit tien päälle!

article-hero-image

Sivakoitko ajatuksissasi jo kevättalvisilla laduilla ja ainoa este on pitkä ajomatka? Talvilomamatka sujuu joutuisasti ABC:n vinkein! Huolellinen valmistautuminen ja matkalaisista sekä kulkupelistä huolehtiminen ovat avaintekijöitä siihen, että hymy on leveä matkan jälkeen vielä rinteessäkin.

LUE APSIN VINKIT SUJUVAAN TALVILOMAMATKAAN:

  • Kurkkaa konepellin alle ja tarkasta öljyn ja jäähdytysnesteen määrä. Lisää myös lasinpesunestettä ja varaa sitä myös matkalle mukaan!

  • Varmista myös renkaiden kunto ja tarkasta ilmanpaineet hyvissä ajoin ennen matkaa. Renkaiden vaihdosta on jo aikaa, joten niiden tila on syytä varmistaa ennen pitkää matkaa.

  • Esilämmitä auto ennen matkaa. Näin säästät moottoria ja varmistat sähköauton pidemmän akun keston talvipakkasilla. Lue vinkit akun keston parantamiseen talven kylmillä keleillä.

  • Tankkaa jo ennen kuin merkkivalo syttyy! Älä suotta kaiva kukkaroa matkakassin pohjalta, vaan tankkaa kätevästi ABC-mobiililla muutamalla napautuksella!

  • Juhlista lomaa puhtaalla kulkupelillä! Löydä lähin ABC Carwash -autopesuasemasi ja tutustu käteviin mobiilipesuihin!

  • Nopeusrajoitukset ja turvavälit eivät ole kuljettajan kiusa. Kun rattiraivo alkaa orastaa, virkistävä tauko ABC:lla pitää lomamieltä yllä!

  • Tauoista puheen ollen! Tutustu ABC Liikennemyymälän herkulliseen ruokavalikoimaan jo etukäteen ABC-mobiilissa. Sovelluksella voit myös tilata annokset ennakkoon ja nauttia Liikennemyymälässä tai mukaan otettuna. Muistithan, että ABC-mobiililla maksettuna saat Noutopöydän aina -10 % alennuksella?

  • Varaa autoon mukaan heijastinliivi, lumilapio ja riittävästi lämmintä vaatetta, mikäli juutut lumeen tai jäät tielle. Juotavaa ja pientä välipalaa on myös hyvä pitää mukana. Löydät puuttuvat huikopalat, lahjatavarat ja autoilijan tarvikkeet ABC Marketista aina Liikennemyymälän aukioloaikojen puitteissa!

  • Varsinkin pidemmille ajomatkoille on hyvä varmasti, että puhelimessasi on riittävästi akkua. Muista suojata puhelin hyvin pakkaselta.

  • Myös talvilomalla autoilijan kätevin apukuski on ABC-mobiili. ABC-mobiililla tankkaat ja lataat autosi, maksat autopesun ja ennakkotilaat ruoat koko autolastillesi muutamalla napautuksella. Tutustu kaikkiin ABC-mobiilin käteviin ominaisuuksiin ja lataa sovellus puhelimeesi nyt!

Pidempi matka talvikelissä vaatii ennakointia ja valmistautumista. Katso vinkit talviautoiluun ja mitä kannattaa muistaa, kun lähdet matkan päälle pakkassäässä!

Tarkasta matkasi varrelta löytyvät ABC Liikennemyymälät palveluineen!

TURVALLISTA TALVILOMAMATKAA TOIVOTTAVAT ABC LIIKENNEMYYMÄLÄT HALKI SUOMEN!

Artikkelit

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo