Sujuvasti syyslomalle Apsin kautta!

article-hero-image

Suuntaatko syysloman viettoon? Pitkään ajomatkaan valmistautuminen etukäteen säästää niin hermoja kuin kulkupeliäkin ja lomatunnelmiin virittäytyminen sujuu nopeammin. On suuntasi ruska-Suomessa sitten missä vain, löydät ABC Liikennemyymälät matkasi varrelta.

ABC:n vinkit sujuvaan syysreissuun:

  • Kurkkaa konepellin alle ja tarkasta öljyn ja jäähdytysnesteen määrä. Lisää myös lasinpesunestettä ja varaa sitä matkalle mukaan! Jos jotain puuttuu, ABC Marketista löydät autoilijan perustarvikkeet kätevästi matkasi varrella.

  • Varmista myös renkaiden kunto ja tarkasta ilmanpaineet hyvissä ajoin ennen matkaa. Muistathan, että talvirenkaisiin voi vaihtaa, kun keli sitä vaatii!

  • Tankkaa jo ennen kuin merkkivalo syttyy! Älä suotta kaiva kukkaroa matkakassin pohjalta, vaan tankkaa kätevästi ABC-mobiililla muutamalla napautuksella!

  • ABC-latausverkosto kasvaa ja kehittyy. Katso, mistä löydät ABC-latausasemat matkasi varrella ja suunnittele reitti hyvissä ajoin!

  • Kiiltävällä autolla on juhlavaa kurvailla lomalle! Löydä lähin ABC Carwash -autopesuasemasi ja kaarra kohti syksyisiä reittejä puhtaalla menopelillä.

  • Nopeusrajoitukset ja turvavälit eivät ole kuljettajan kiusa. Tarkkaile verkosta ruuhkatietoja ja jos matkanteko hidastuu, virkistävä tauko ABC:lla pitää lomatunnelmaa yllä niin etu- kuin takapenkilläkin.

Maistuva tauko pitää lomamieltä yllä

Suunnittele tauot etukäteen ja fiilistele ruokalistan vaihtoehtoja kätevästi ABC-mobiilissa. ABC-mobiilista löydät päivän Noutopöydän tarjonnan lisäksi Liikennemyymäläkohtaiset ruokalistat. ABC-mobiililla voit tilata ja maksaa ruuat en

nakkoon ja Liikennemyymälään saavuttuasi kaartaa suoraan valmiiseen pöytään tai Noutopöydän herkkujen äärelle. Kiireisimmän matkantekijän nälkä lähtee ajamalla asemalla noutoparkkiruutuun, johon henkilökunta toimittaa etukäteen tilatut annokset.

Pienempään nälkään ja herkutteluhetkiin löydät helpotusta laajasta vitriinivalikoimastamme sekä ABC Marketista.

Tarkasta matkasi varrelta löytyvät ABC Liikennemyymälät palveluineen!

Sujuvaa matkantekoa syyslomalle toivottavat ABC Liikennemyymälät ympäri Suomen!

Ämnesområden

Artikkelit

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo