För företag

SB_Nostokuva_ABC_vaihtoehto3_16x9.jpg

S-BUSINESS ÄR ABC-KEDJANS HELT KVITTOFRIA FÖRETAGSKORT

Avgiftsfria S-Business är ditt företagskort på ABC-stationerna. Med kortet får du förmåner och rabatt såväl i ABC:s omfattande nätverk som på S-gruppens övriga verksamhetsställen runt om i Finland. Kortet fungerar som vilket betalkort som helst, men du kan strunta fullständigt i att spara och skanna kvitton. S-Business är helt kvittofritt, eftersom de kvittouppgifter som krävs för bokföringen finns angivna på månadsfakturan. Du får i genomsnitt 30 dagar räntefri betalningstid på dina köp.

Fördelar med S-Business-kortet på ABC-stationerna

  • Rabatt på bränsle: 2,5–4 cent/liter.

  • Rabatt på normalprissatta biltvättar: 5–20 %.

  • Rabatt på spolarvätska: 15 %.

  • Rabatt i matbutikerna och restaurangerna i ABC Trafikbutikerna: 2 %.

Välj kort efter dina behov

Bland S-Business-kortalternativen hittar du ett som passar ditt företag eller din organisation. Med universalkortet kan du betala alla inköp på S-gruppens verksamhetsställen, medan köpmöjligheterna med ABC-korten är begränsade till endast vissa produkter. Kortalternativen är:

  • Universalkort: Alla produkter och tjänster på S-gruppens verksamhetsställen

  • ABC1: Bränsle, laddning av elbil, biltvättar och biltillbehör

  • ABC2: Bränsle och laddning av elbil

  • ABC3: Biltvättar och biltillbehör

Bekymmersfritt och mobilt

Du kan ansluta S-Business-kortet till ABC-mobiili och betala smidigt för tankning, laddning ac elbil och biltvätt med hjälp av din telefon. Du kan kontrollera köptransaktionerna gjorda med S-Business-kortet digitalt i tjänsten S-Business Manager och ser en CO2 - rapport över bränsleköpen.

Du drar nytta av S-Business-förmånerna varje gång på ABC

Med S-Business-kortet får du tjänster för den som har ett mobilt arbete smidigt på ett och samma ställe och med ett och samma kort. Tanka eller ladda din bil samtidigt som du tar en uppiggande paus eller äter lunch i lugn och ro. Det går även smidigt att jobba på distans eller ha möten i de trivsamma lokalerna på ABC-stationerna.

S-Business-kortet garanterar dig förmånligare och smidigare ärendehantering på ABC-stationerna och S-gruppens olika verksamhetsställen runt om i Finland. När du koncentrerar inköpen till S-gruppen sparar ditt företag pengar. Kvittofriheten sparar dig dessutom både tid och möda. Läs mer om förmånerna.

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo