ABC Kangasala Prisma Carwash

Auki tänään: 24h

Mäkirinteentie 2
36220 Kangasala
Telefon: 010 767 0300

ABC CarWash autopesut ovat pääosin ABC-palveluasemien ja -automaattiasemien sekä Deli- ja Prisma-toimipaikkojen yhteydessä.
Ne ovat nykyaikaisia, siistejä, turvallisia ja luotettavia autopesupaikkoja, joissa peset autosi ympäristöystävällisesti. ABC CarWash -pesupaikat ovat alueosuuskauppojen omistamia. Jokainen osuuskauppa vastaa itsenäisesti oman alueensa tarjonnasta ja hinnoittelusta.


Mäkirinteentie 2
36220 Kangasala
Telefon: 010 767 0300

ABC CarWash Prisma Kangasala on täysin automatisoitu korttiautomaattiasema, jonka pesukone hyödyntää uusinta tekniikkaa ja teknologiaa.Puhtaan pesutuloksen varmistavat muodontunnistusjärjestelmä, esipesuaineet sekä alustapesu, jotka kuuluvat kaikkiin pesuihin. Käytössämme on vain Joutsenmerkittyjä pesuaineita.

Autopesun yhteydestä löytyy myös Prisman infopisteestä ostettavilla poleteilla toimiva autoimuri sekä vesi-ilmakaappi ja tamppausteline.

Auton max leveys 2,5 m ja korkeus 2,8 m.


Katso myös www.pirkanmaapesuklubi.fi.

Aukioloajat:

Arkisin 24h
Lauantaina 24h
Sunnuntaina 24h


Premiumpesu

Norm.hinta 29,90 €
Paras pesumme puhdistaa myös todella likaantuneen auton ja antaa maalipinnoille tehokkaasti ympäristön epäpuhtauksilta ja auringonpaisteelta suojaavan Premium-vahapinnan. Sisältää lisäesipesuaineen ja alustapesun.

Loistopesu

Norm.hinta 23,90 €
Puhdistaa auton kauttaaltaan ja jättää pintaan säältä suojaavan vahapinnan. Sisältää lisäesipesuaineen ja alustapesun.

Peruspesu

Norm.hinta 19,90 €
Säännölliseen, nopeaan puhdistukseen silloin kun lika ei ole vielä pinttynyt auton pintaan. Sisältää lisäesipesuaineen ja alustapesun.

Harjatonpesu

Norm.hinta 15,90 €
Pesu huuhtelee pölyt pois auton pinnoilta. Sisältää lisäesipesuaineen ja alustapesun.