ABC CarWash Imatra

Auki tänään: -

Karhumäenkatu 6
55120 Imatra

Kaksi erillistä autonpesukonetta varmistaa nopean asioinnin. ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksu toimii vain maksukortilla, maksuautomaatin käyttö on helppoa ja turvallista. Käytössä oleva uusin pesutekniikka tekee ABC CarWash -autopesusta energiatehokkaan ja vettä säästävän. Käytössä on ainoastaan tehokkaita, mutta ympäristöystävällisiä pesuaineita sekä pehmeitä pesuharjoja, jotka eivät vauriota auton pintoja. Uuden tekniikan korkeapainepesurit turbosuuttimilla puhdistavat pinnat ennen harjapesua. Pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja. ABC CarWash Imatra tarjoaa monipuolisen, seitsemän erilaisen pesun valikoiman Tervetuloa!


Karhumäenkatu 6
55120 Imatra

ABC CarWash Imatra

Karhumäenkatu 6
55120 Imatra

Reklamaatio- ja laskutustiedustelut »

Kaksi erillistä autonpesukonetta varmistaa nopean asioinnin.

ABC CarWash -pesu maksetaan kätevästi autossa istuen. Maksu toimii vain maksukortilla, maksuautomaatin käyttö on helppoa ja turvallista.

Käytössä oleva uusin pesutekniikka tekee ABC CarWash -autopesusta energiatehokkaan ja vettä säästävän. Käytössä on ainoastaan tehokkaita, mutta ympäristöystävällisiä pesuaineita sekä pehmeitä pesuharjoja, jotka eivät vauriota auton pintoja. Uuden tekniikan korkeapainepesurit turbosuuttimilla puhdistavat pinnat ennen harjapesua. Pesuharjoissa käytetään uusia Softecs-pehmoharjoja.

ABC CarWash Imatra tarjoaa monipuolisen, seitsemän erilaisen pesun valikoiman Tervetuloa!


Avoinna 24h
  • Öppet 24h
  • Open 24/7
  • Открыто 24 ч.
Autopesu
  • Biltvätt
  • Car wash
  • Автомойка