Herkkuja ja helppoutta – ABC Noutopöytä on suomalaisten kestosuosikki vuodesta toiseen!

article-hero-image

ABC Noutopöytä on aina ollut ABC Ravintoloiden lippulaiva. Sen alati kasvavaa suosiota vauhdittaa monipuolinen ja herkullinen tarjonta. Kaikkien makuun sopiva Noutopöytä on helposti saavutettavissa, se on katettuna lähemmäs sadassa ABC Liikennemyymälässä ympäri Suomen.

Suomalaiset rakastavat noutopöytäruokailua, helppoa ja nopeaa tapaa nauttia ateria juuri silloin kuin se itselle parhaiten sopii. Maukas ja ravitseva ABC Noutopöytä onkin täyttänyt tien päällä matkaavien vatsat jo vuosikausien ajan. Tänä vuonna ABC Noutopöydässä ruokailee arvioiden mukaan noin neljä miljoonaa asiakasta. Mikä mahtaa olla ABC Noutopöydän suosion salaisuus?

Vastaus on yksinkertainen. Monipuolisuus, herkullisuus ja jatkuva valikoiman uudistaminen houkuttelevat syöjiä Noutopöydän ääreen. Yhdistämme sesongin parhaita makuja sekä panostamme laadukkaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin. Kaikki ABC Noutopöydässä tarjoiltava liha on 100 % suomalaista. Tuotekehitystiimimme kokoontuu säännöllisesti ja uudistaa Noutopöydän valikoimaa vastaamaan asiakkaiden palautetta, menekkiä ja ruokatrendejä.

Koko kansan ravintolaelämys

ABC Noutopöytä on kohtuuhintainen ja ravitseva. Meille on tärkeää pitää Noutopöytä kaiken kansan ravintolaelämyksenä, joten Noutopöydästä löytyy mieluista syötävää jokaiselle – ja santsata saa niin paljon kuin haluaa.

Tarjoamme päivittäin vihreän ja runsaan salaattipöydän, useita lämminruokavaihtoehtoja sekä tuoretta leipää ruokajuomineen. Yksi lämpimistä ruoista on proteiinipitoinen kasvisvaihtoehto. Lisäksi suosittu ABC Pizzapöytä löytyy useasta yksiköstämme. Jälkiruoaksi maistuu höyryävä kuppi kahvia, teetä tai kaakaota. Lapset herkuttelevat jäätelöllä tai mehujäällä.

Juhlitaan yhdessä!

Juhlimme ABC Noutopöydässä myös erilaisten teemojen ympärillä useita kertoja vuodessa. Tällöin Noutopöydässä on tarjolla tarkoin harkittu, juhlavampi menu. Esimerkiksi äitienpäivänä juhla-ateriasta nauttii vuosittain noin 40 000 asiakastamme. Juhlavampi ateria on tarjolla myös muun muassa isänpäivänä, joulun aikaan, pääsiäisen pyhinä ja vappuna.

Ei juurikaan hävikkiä

Tiesitkö, että ABC Ravintolan Noutopöytämyynnistä hävikin osuus on vain noin kaksi prosenttia? Noutopöydässä jokainen täyttää lautasensa itse, joten hävikin määrään ja omaa ruokavaliota tukevan annoksen kokoamiseen on asiakkaan helppo vaikuttaa. Asiakasmääriemme pohjalta ennakoimme myös menekkiä, jolloin syntyy luonnollisesti vähemmän hävikkiä.

Meille tärkein tyytyväisyysmittari on tietenkin ruoan maku ja laatu, ja näihin panostamme ABC Noutopöydän kehittämisessä. Emme valmista ruokaa kerralla koko päivän tarpeeseen, vaan reagoimme asiakasmääriin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vastavalmistettua ruokaa.

Lämpimästi tervetuloa syömään!

Aihealueet

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo