Apsi Apina toivottaa lapsiperheet tervetulleiksi ABC:lle

article-hero-image

Lapsiperheissä automatkat sujuvat huomattavasti mukavammin, kun takapenkkiläiset viihtyvät ja ovat saaneet vatsat täyteen hyvää energiaa ABC:ltä! Apsi Apinan ruokalistalla on kaikki 3–12-vuotiaiden tykätyimmät annokset. Kaikkiin lasten annoksiin sisältyy salaatti- ja leipäpöytä, juomina vesi, maito tai mehu sekä jälkiruokana jäätelöpuikko tai mehujää.

Lähes kaikissa ABC Liikennemyymälöissä on Apsi-leikkipaikka, jossa lapset viihtyvät samaan aikaan, kun aikuiset ruokailevat tai nauttivat kupposen kuumaa kahvia ja tuoretta pullaa. Meiltä löydät myös viihtyisät ja puhtaat lastenhoitohuoneet ja wc-tilat.

Kaupasta voi ostaa mukaan terveellistä matkaevästä ja runsaasta juomavalikoimasta pillimehut, makuvedet ja virvoitusjuomat. Vauva- ja vaippaikäisille löytyy runsas tuotevalikoima, jolla pärjää pidemmänkin matkan.

Lähimmät ABC Liikennemyymälät, Apsi-leikkipaikat ja monipuoliset palvelumme tarkistat helposti ja nopeasti ABC-mobiilista sekä verkkosivuiltamme. Jos sinulla ei vielä ole ABC-mobiilia niin lataa se puhelimeesi sovelluskaupasta.

Lue lisää lapsiperheille tarjoamistamme palveluista >>

Aihealueet

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo