5 syytä käyttää S-Business-korttia ABC:lla

article-hero-image

Maksuton S-Business on ABC:n oma yrityskortti. Miksi S-Business on yritysautoilijalle niin kätevä kortti? Tässä viisi hyvää syytä.

  1. Säästät selvää rahaa S-Business-kortilla saa alennusta niin polttoaineista, autopesuista, lasinpesunesteistä kuin ostoksista ABC-asemien ravintoloista ja ruokakaupoista.  Muun muassa nämä alennukset saa ABC:lta S-Business-kortilla:  - Polttoaineista 2,5–4 sentin alennus litralta - Normaalihintaiset autopesut 5–20 % alennuksella  - Lasinpesunesteet –15 %  - ABC Ravintolat –2 %  - ABC Liikennemyymälän ruokakaupat –2 %

  2. Maksat kätevästi ABC-mobiililla ABC-mobiililla tankkauksen, sähköauton latauksen tai autopesun maksaminen on helppoa ja nopeaa – maksusuoritus onnistuu vain muutamalla napsautuksella sovelluksessa. Korttia ei tarvitse syöttää automaattiin, eikä tunnuslukua näpytellä erikseen. 

    Etkö vielä käytä ABC-mobiilia? Ei hätää, myös käyttöönotto on helppoa: Lataa ABC-mobiilisovellus, rekisteröidy käyttäjäksi ja lisää sovellukseen S-Business-kortti. Voit lisätä sovellukseen useammankin maksukortin, mikä on erityisen kätevää, jos haluat käyttää sovelluksella sekä henkilökohtaista että yrityksen korttia.

  3. Pysyt perillä kaikista korttiostoista ja myös polttonesteostojen päästöistä S-Business Manager on palvelu, jonka avulla voi kätevästi tarkastella S-Business-kortilla tehtyjä ostotapahtumia ja muodostaa niistä tarpeen mukaan myös erilaisia raportteja. Lisäksi palvelussa voi seurata ABC:lla tehtyjen polttonesteostojen CO2-päästöjä.

  4. Säästät aikaa Yhdellä ABC-pysähdyksellä hoituu useampikin asia:  Auton voi tankata tai jättää lataukseen samalla, kun itse nauttii lounasta tai pitää kahvitaukoa liikenneaseman ravintolassa. Myös etätyöt hoituvat ABC-asemien tiloissa. Entä tiesitkö, että ABC:ltä voi varata kokoustilankin? Lopuksi marketista voi napata mukaan vielä matkaevästä tai kahvipakettien täydennystä toimistolle.  Kaikkeen tähän voi käyttää S-Business-korttia – ja mitä enemmän ostoksia keskittää ABC:lle, sitä enemmän säästää rahaa S-Business-kortilla saatavien alennusten muodossa. 

  5. Säästyt kuittirumbalta S-Business-kortti toimii kuten muutkin yrityskortit. Yksi merkittävä ero siinä kuitenkin on:   Ostosten kuitteja ei tarvitse säilyttää, valokuvata tai skannata, sillä S-Business on täysin kuititon yrityskortti. Kirjanpidon vaatimat kuittitiedot löytyvät suoraan kätevältä kuukausilaskulta, mikä säästää aikaa vievältä kuittirumbalta. 

Lue lisää ja hae S-Business-korttia

Aihealueet

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo