ABC-suoramyynti

ABC Suoramyynti - Suoraan sinne missä tarvitaan

ABC-suoramyynti tuo hyvää energiaa meiltä teille!

ABC-suoramyynti tuo hyvän energian suoraan meiltä teille ja on suoraviivaisin tapa ratkaista yrityksesi suuretkin energiatarpeet kertatilauksena tai jatkuvana kumppanuutena.

Tarjoamme hyvää energiaa yrityksesi suuriin polttonestetarpeisiin ja suoraviivaisen ratkaisun monimutkaisiinkin haasteisiin tutuilla ABC:n tuotteilla. Kumppaninasi voit luottaa, että toimitamme hyvää energiaa suoraan sinne, missä sitä tarvitaan aina.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä kumppanuuden suorempi väylä!

Suoraan meiltä teille

ABC-suoramyynti palvelee teollisuus-, rakennus- ja energia-alan toimijoita sekä liikennöitsijöitä ja polttonesteiden jälleenmyyjiä. Polttonesteiden hankinnasta ja toimittamisesta vastaa NEOT Oy, jonka kautta ABC hankkii myös kuluttaja-asiakkaille myytävät polttonesteet.

Toimitamme tuttua ABC-laatua yrityksesi muuttuviin tarpeisiin laadukkailla, rikittömillä tuotteilla. Tuotevalikoima on sama, kuin kuluttaja-asiakkaille sisältäen tutut polttonesteet, eli 95 E10, 98 E5, Smart Diesel, Nero Diesel, Eko E85, lisäaineistetun lämmitysöljyn ja pian uutuutena uusiutuvan polttoöljyn. Kaikkiin polttonesteisiin on valmiiksi sekoitettu lain edellyttämä määrä biokomponenttia.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme ja teoistamme kestävämmän liikkumisen edistämiseksi.

Kulkematta välikäsien kautta

Kaikki polttoaineemme tulevat suoraan omistamamme (51%) NEOT -hankintayhtiön kautta. Saat suoraan yrityksesi tarpeisiin sopivan toimituksen rikitöntä ja vastuullisesti hankittua ABC-laatuista polttoainetta.

Suoraan sinne, missä tarvitaan

ABC-suoramyynnin yhteyshenkilöt ovat saavutettavissa milloin vain tarjousportaalissamme ABC suorassa. Ota yhteyttä. Koska kyse on suuresta investoinnista, juttelemme mielellämme lisää ja katsotaan yhdessä sopivin ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Tutustu ABC-asemien polttonestevalikoimaan >>

ABC-suoramyynti sopimus- ja toimitusehdot

ABC-suoramyynti tietosuojaseloste

ABC Uusiutuva polttoöljy: tuotetieto

Benefits

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo