Apsi Apina

SOK-ABC-ApsiApina-ländärikuva-16x9.jpg

Apsi Apina kutsuu lapsiperheet ABC:lle

Apsi Apina on lapsiperheiden oma palvelukokonaisuus ABC:llä, jotta automatkat taukoineen sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti varsinkin pienten lasten kanssa. ABC Liikennemyymälöissä on lapsiasiakkaille suunnattuja omia palveluita. ABC Ravintolassa on tarjolla oma Apsi Apinan ruokalista, josta löytyy kaikki pikkuväen suosikkiannokset 3–12-vuotiaille. Lasten ateriaan kuuluu aina jälkiruokana jäätelöpuikko tai mehujää.

Viihdyttävät Apsi leikkipaikat pitävät huolen siitä, että lapset pääsevät turvallisesti leikkimään ja purkamaan energiaansa automatkojen välissä. Vaipanvaihto onnistuu helposti ja mukavasti siisteissä lastenhoitohuoneissa ja wc-tiloissa. Apsi Apina hahmo vierailee myös säännöllisesti ilahduttamassa perheen pienimpiä ABC Liikennemyymälöissä ympäri Suomea.

ABC Liikennemyymälöiden marketeissa on myynnissä Apsi pehmoleluja, jotka ovat mukava matkamuisto tai tuliainen vietäväksi lapselle.

Tilaa ja maksa ravintolaruoat ennakkoon koko perheelle

Ennen kuin nälkäkiukku yllättää, tilaa ja maksa ravintolaruoat valmiiksi ABC-mobiililla ja vältä jonot. ABC-mobiilin avulla on helppo suunnitella sujuva automatka taukoineen, kun voit tilata koko perheen annokset ennakkoon paikan päällä nautittavaksi tai matkalle mukaan.

SAVE TIME WITH ABC-MOBIILI

  • See the restaurant’s selection and prices

  • Order food from the station without queueing

  • Add the time you want your order to be ready and complete the mobile payment

  • You can eat your meals at the station or pick them up

  • Earn Bonus from your purchases

  • You always get a 10% discount on the buffet!

  • Also other benefits

Also remember the most helpful co-driver and its features that make motorists’ lives easier, such as multiple washes, mobile refuelling and ABC-lataus.

Benefits

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo