Frittikanaa, kulhoja ja jättileike – ABC Ravintolan ruokalistalle helppoja ja nopeita uutuuksia

article-hero-image

ABC Ravintolan à la carte -lista on kokenut historiansa suurimman uudistuksen. Ravintoloiden listoilta löytyy muun muassa suuressa nosteessa olevia kanaruokia, raikkaita ja ravitsevia kulhoja ja isommankin nälän taltuttava jättileike. Uusi ruokalista on räätälöity lopulliseen muotoonsa kunkin aseman asiakkaiden mieltymysten mukaan.

Uusia annoksia on yhteensä 16 kappaletta. Niistä yksi on jokaiseen ravintolaan rantautuva Jättileike. Oman maun mukaan tuunattava suosikkiannos, ABC Possunleike kasvoi neljänneskilon jättikokoon ja löytyy listalta jatkossa nimellä Jättileike. Tuhdin tirisevä leivitetty possunleike täydennetään kastikkeella ja lisukkeilla alati uudistuvaksi ateriaksi, sillä eri vaihtoehtoja kokeilemalla voit tehdä Jättileikkeestä 24 erilaista annosta.

Ruokalistat asemakohtaisia – kestosuosikit saatavilla kaikissa ABC Ravintoloissa

Suosikkiannokset eli Lehtipihvi, Lihapullapannu, Bonuspannu, Bearnaisebroileria, Vuohenjuustobroileria, Maalaissalaatti kanalla tai lohella, Bearnaiselohta sekä uutuus Jättileike löytyvät jokaisen ABC Ravintolan ruokalistalta. Myös ikonisella KEBABC!-annoksella, Apsi Apinan uudistetuilla suosikeilla ja aamiaislautasella on edelleen vankka asema jokaisen ravintolan valikoimassa.

Jokaisella ABC Ravintolalla on räätälöity ruokalista, joka ottaa huomioon kyseisen aseman asiakaskunnan toiveet ja mieltymykset. Lista on entistä yksilöllisempi, mutta edelleen täynnä herkullisia vaihtoehtoja. Suosikkien rinnalla ABC Ravintoloiden à la carte -listalla voikin olla vaihtelevasti tarjolla seuraavat kokonaisuudet: Ronskikset nyhtöpossulla tai kanalla, Mättöset eli Kanakori, Makkarakori tai Fish’n Chips, Kanapsit eli kanansiivet ja ranskalaiset tai luuttomat friteeratut kananpalat ja riisi, Kanakulho tai Halloumikulho, Burgrs -hampurilaisannokset sekä ABC Pizzat. Nämä kokonaisuudet voivat vaihdella asemittain tai sesongeittain.

ABC Ravintolan kattavan à la carte -listan lisäksi Liikennemyymälämme tarjoilevat tietenkin maanteiden klassikkolounasta, eli ABC Noutopöytää. Lisäksi useasta Liikennemyymälästä löydät myös esimerkiksi ABC Pizzapöydän ja kattavasti maailman makuja tarjoilevan Buffetmaailman.

Tutustu juuri sinun ABC Liikennemyymäläsi ravintolavalikoimaan!

Ajantasaisen ja asemakohtaisen valikoiman voi tarkistaa ABC-mobiilista tai abcasemat.fi:stä. À la carte -listan muutokset eivät vaikuta Noutopöydän, ABC Burgerin eikä Hesburgerin tarjontaan. Nämä palvelut pysyvät edelleen ennallaan.

Maista uudet suosikkiannoksesi ja aja valmiiseen pöytään!

Sujuvimman ruokatauon takaat ABC-mobiililla. Voit tilata sovelluksella ruoat ennakkoon nautittavaksi Liikennemyymälässä tai noutaa herkut mukaan.

Lue lisää ja kokeile ruoan ennakkotilausta ABC-mobiililla.

Topics

Artikkelit

Benefits

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo