VARO! HUIJAUSSIVUSTOJA LIIKKEELLÄ!

article-hero-image

ABC:n nimissä on perustettu Facebookiin huijaussivustoja, joissa luvataan polttoainelahjakortteja noin 2 € hintaan. NÄMÄ SIVUT OVAT HUIJAUSTA! Valitettavasti tuotemerkkejämme käytetään ajoittain väärin tai ne liitetään asiattomiin yhteyksiin. Luonnollisesti S-ryhmällä ei ole mitään tekemistä tällaisen toiminnan kanssa.

Huijausviestien tarkoituksena on kyselyjen, osallistumispyyntöjen yms. avulla kerätä luottamuksellisia tietoja, levittää haittaohjelmia tai sitoa vastaaja kohtuuttomiin sopimusehtoihin. Huijarit hyödyntävät niin puhelinta, tekstiviestejä, sähköpostia kuin esimerkiksi sosiaalisen median kanavia huijausyrityksissään.

Jos viesti vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, älä klikkaa sitä. S-ryhmä ei koskaan lähetä sähköposteja, jossa pyydetään rahaa tai kysele asiakkaiden salasanoja, tai pankki- ja luottokorttitietoja.

Tuotemerkkiemme käyttö rikolliseen tarkoitukseen on kielletty ja ilmoitamme tarvittaessa tietoomme tulleet huijaukset viranomaisille.

Somessa meidät erottaa nimen perässä olevasta Facebookin verifiointimerkistä ja meiltä voi aina kysyä, jos jokin askarruttaa.

Lue lisää Huijausviestit - S-kanava

Topics

These might also interest you

Benefits

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo