ABC-mobil

ABC-MOBIL UNDERLÄTTAR BILISTERNAS VARDAG


I ABC-mobil hittar du tjänster som underlättar livet för bilister: förhandsbeställning och betalning av mat samt mobiltankning och mobiltvätt. Applikationen kan laddas ner för Android- och iPhone-telefoner.

Betalningen debiteras från det bank- eller kreditkort som är registrerat i ABC-mobil (Visa, MasterCard) eller S-Business-kortet (tankning och tvätt). Som ägarkund får du även Bonus på biltvätt och matbeställningar på normalt sätt och för mobiltankning får du Tankningsbonus genom att registrera dig i ABC-mobil med webbankskoder eller S-kod. Mobiltankning fungerar på alla ABC-stationer. Mobilbetalning av biltvätt och förbeställd mat utvidgas under 2019 till de flesta av ABC:s verksamhetsställen.

Ladda ner ABC-mobil gratis i din appbutik och få tillgång till alla appens tjänster:

      

Förhandsbeställning och betalning av mat

Förhandsbeställning och betalning av mat som önskats av kunderna är nu tillgänglig i ABC-mobil. Det är inte längre nödvändigt att köa i restaurangkassan eller vänta på att maten ska bli färdig, du kan beställa maten i förväg redan från bilen till önskad station. Förhandsbeställning av mat är möjligt vid stationer med ikonen Mobilbeställning.

Så här lätt är det att förhandsbeställa mat:

  1. Börja mobilbeställningen genom att välja Restaurang-funktionen bland stationens tjänster.
  2. Lägg till önskade portioner i din beställning.
  3. Lägg till önskad färdigtidpunkt och betala beställningen mobilt. Ett kvitto på ditt inköp skapas automatiskt i appen.

 

Mobiltankning

Världens lättaste och snabbaste mobiltankning fungerar vid alla ABC-stationer. Genom att använda mobiltankning slipper du oroa dig för att ditt betalkort ska kopieras, eftersom du inte behöver mata in kortet i automaten. Det är enkelt att spärra tjänsten om din telefon förkommer.

Så här lätt är mobiltankning:

  1. Då du kört in på stationen öppnas mätartavlan direkt i appen. Välj numret för den mätare som du har kört in vid.
  2. Börja tanka eller byt i det här skedet betalkortet och beloppet som debiteras.
  3. Lyft bränslepistolen och börja tanka. Ett kvitto på ditt inköp skapas automatiskt i appen.

 

Mobiltvätt

Det har aldrig varit så här lätt att tvätta bilen! Du behöver inte stiga ur bilen, eftersom du enkelt kan betala tvätten i ABC-mobil. Mobiltvätt är tillgängligt vid stationer med ikonen Mobiltvätt.

Så här lätt är mobiltvätt:

  1. Välj Tvätt-funktionen och önskat tvättprogram i listan.
  2. Betala tvätten då du befinner dig vid betalningsstolpen och står näst i kö.
  3. När dörren öppnas kör du in i tvätthallen och följer instruktionerna på tvättmaskinen. Ett kvitto på ditt inköp skapas automatiskt i appen.

 

Svar på kundernas vanligaste frågor:

Frågor och svar om ABC-mobil

Ruoan mobiilitilaaminen

ABC mobil biltvättar

Roosa nauha -pulla & kahvi S-Etukortilla 3,90 € (norm. 5,20 €) Nyhtöpossu-cheddarwrap 4,90 € Pekonihampurilainen 4,90 € (ateria 6,90 €) Kermainen paprikabroileri 12,90 €