För företag

För företag

S-BUSINESS ÄR ABC-KEDJANS EGNA FÖRETAGSKORT

I ABC-kedjans stationsnätverk ingår över 430 ABC-stationer. I anknytning till ABC-stationer och Prisma-butiker finns redan nästan 80 ABC CarWash-biltvättar.

Förmåner och rabatter med S-Business-kortet

S-Business är ett betaltidskort för företagskunder och det omfattar S-gruppens tjänsteutbud. Ibruktagande av kortet kostar inget för företaget, och för användningen debiteras inga separata avgifter. Kortet ger dig i genomsnitt 30 dagars betalningstid samt rabatt på inköpen. När du betalar med S-Business-kortet behöver du inte spara kvittona. På fakturan anges alla köpuppgifter för föregående månad och momsen på fakturan är direkt avdragsgill. Fakturan kan även fås som e-faktura.

I ABC-kedjan beviljas en S-Business-rabatt på 2,5–4 cent/liter bränsle, 5–20 % på biltvätt och 15 % på spolarvätska. Rabatten fastställs dagligen utifrån det antal liter bränsle som har betalats med företagets alla S-Business-kort under de 30 föregående dagarna. Rabatten gäller hela ABC-kedjan, inklusive ABC-automatstationer. Antalet liter inverkar också på de rabatter som ges på biltvätt och spolarvätska. I ABC-restaurangen är rabatten 2 % på mat-, vatten- och läskedrycksprodukter. I ABC-matbutikerna ges en rabatt på 2 %.

Kortlösningar

Vid behov kan en begränsad köprätt anslutas till S-Business-kortet, varvid kortet endast kan användas för betalning av vissa produkter eller tjänster. En kod som anger köprätten trycks på kortet.

 • Universalkort: S-gruppens hela tjänsteutbud
 • ABC1: Bränslen, biltillbehör och biltvätt (fri bilförmån)
 • ABC2: Bränslen
 • ABC3: Biltillbehör och biltvätt (bruksförmån av bil)
 • TERRA: Produkter och tjänster på Kodin Terra

Du kan ansluta S-Business-kortet till ABC-mobil och betala såväl tankning som tvätt bekvämt med mobiltelefonen.

Mobilapplikationen är ett verktyg för S-Business-kortinnehavaren, och med den kan du följa dina inköp och lägga till förklaringar till köptransaktionerna (t.ex. orsaken till transaktionen) direkt i samband med inköpet.

I rapporteringstjänsten kan du administrera din kundrelation. I tjänsten kan du bekvämt bl.a. beställa extrakort och utforma olika slags rapporter om ditt företags inköp.

Nyttor för företaget

S-Business är nyckeln till S-gruppens tjänsteutbud för finländska företag och sammanslutningar. Vi underlättar vardagen för våra kunder genom att erbjuda ett unikt kreditkort som de har nytta av på många olika sätt.

 • Helt gratis kundrelation, inga faktureringstillägg eller månadsavgifter
 • Räntefri betalningstid på i genomsnitt 30 dagar för inköp
 • Färdigt förhandlade rabatter till S-gruppens alla verksamhetsställen
 • Du slipper kvittohanteringen
 • Du har tillgång till hela S-gruppens landsomfattande tjänsteutbud

Ansök om kort

Ansök om S-Business-kort till ditt företag här och läs mer om vilka förmåner kortet ger.

Jag vill höra mer om tjänsterna för företag

Vill du veta mer om ABC:s och S-gruppens tjänster för företag? Vi hjälper dig gärna. Fyll i vår kontaktblankett nedan så kontaktar vi dig.

Du kan även begära en offert på markkinointi.s-business@sok.fi.

S-Business kundtjänst svarar gärna på frågor:
Tfn 010 768 0820 (vardagar kl. 8–16, 8,35 cent/samtal +12,09 cent/min).

Läs mer på vår webbplats https://s-business.fi/sv/vad-ar-s-business/ och ansök om kort!

SOK:s dotterbolag S-Business Oy ansvarar för S-Business-affärsverksamheten.

S-Business-kortet accepteras som betalningsmedel på S-gruppens över 1 600 verksamhetsställen. Utöver på ABC-kedjans verksamhetsställen kan kortet användas på dagligvaru- och bruksvaruhandelskedjornas alla verksamhetsställen (Prisma, S-market, Sale, Alepa Food Market Herkku, Sokos, Marks & Spencer, Emotion) i Finland, i Kodin Terra-kedjan samt på Sokos Hotels- och Radisson Blu-kedjornas alla hotell i Finland. S-Business-kortet kan även användas i många av S-gruppens restauranger i Finland. S-Business tas inte emot på våra samarbetspartners D-stationer i anknytning till ABC-servicestationerna eller Hesburger-restaurangerna på ABC-stationerna.
 

Helmipulla ja kahvi S-Etukortilla 4,20 € Kana-caesarbagel 5,90 € Possun lehtipihvi S-Etukortilla 15,90 € (norm. 16,90 €) Kanahampurilainen 5,50 € (ateriana 8,70 €) Tupla suklaapatukat 2 € 3 kpl Karl Fazer Maitosuklaalevyt 5 € 2 kpl Vitamin Well hyvinvointivedet 5 € 2 kpl Kesä- Lasol käyttövalmis tuulilasinpesuneste 2 L S-Etukortilla 6,95 €