För företag

För företag

S-Business är ABC-kedjans företagskort

ABC-kedjan har ett nätverk med över 400 ABC-stationer, och 99 av dem är fullskaliga trafikbutiker. Det finns närmare 70 ABC CarWash-biltvättar i anslutning till ABC-stationer, ABC Deli och Prisma.

I anslutning till ABC-servicestationerna finns våra samarbetspartners D-stationer, där
S-Business-kortet inte accepteras som betalningsmedel.

Förmåner och rabatter med S-Business-kortet

S-Business är ett betaltidskort för företagskunder och det omfattar S-gruppens tjänsteutbud. Med kortet får företaget i genomsnitt 30 dagars betalningstid samt rabatt på sina köp.

I ABC-kedjan beviljas en S-Business-rabatt på 2,5–4 cent/liter bränsle, 5–20 % på biltvätt och15 % på spolarvätska. Rabatten fastställs dagligen utifrån det antal liter bränsle som har betalats med företagets alla S-Business-kort under de 30 föregående dagarna. Antalet liter inverkar också på de rabatter som ges på biltvätt och spolarvätska. I ABC-restaurangen är rabatten är 2 % på mat-, vatten- och läskedrycksprodukter. I ABC-matbutikerna ges en rabatt på 2 %. Kortet kan inte användas som betalningsmedel på Hesburger på ABC-stationerna.

Ansök om S-Business-kort till ditt företag här eller läs mer om vilka förmåner kortet ger.

Kortlösningar

Vid behov kan en begränsad köprätt anslutas till S-Business-kortet, varvid kortet endast kan användas för betalning av vissa produkter eller tjänster. En kod som anger köprätten trycks på kortet. För personer med tjänstebil finns korten ABC1 (fri bilförmån) och ABC3 (bruksförmån).

Universalkort: S-gruppens hela tjänsteutbud
ABC1: Bränslen, biltillbehör och biltvätt (fri bilförmån)
ABC2: Bränslen

ABC3: Biltillbehör och biltvätt (bruksförmån av bil)
TERRA: Produkter och tjänster på Kodin Terra

På S-Business-fakturan anges alla köpuppgifter för föregående månad och momsen på fakturan är direkt avdragsgill. Fakturan kan även fås som e-faktura. Ibruktagande av kortet kostar inget för företaget, och för användningen debiteras inga separata avgifter.

Försäljning till storkunder

Om ditt företag har över 20 bilar och bränsleköpen är stora, kontakta vår kundtjänst eller skicka en offertförfrågan till oss på markkinointi.s-business@sok.fi.

S-Business kundtjänst svarar gärna på frågor:
Tfn 010 768 0820 (vardagar kl. 8–16, 8,35 cent/samtal +12,09 cent/min.)

Läs mer på vår webbplats S-Business.fi och ansök om ett kort!

SOK:s dotterbolag S-Business Oy ansvarar för S-Business-affärsverksamheten.


S-Business-kortet accepteras som betalningsmedel på S-gruppens över 1 600 verksamhetsställen. Utöver på ABC-kedjans verksamhetsställen kan kortet användas på dagligvaru- och bruksvaruhandelskedjornas alla verksamhetsställen (Prisma, S-market, Sale, Alepa, Sokos, Marks & Spencer, Emotion) i Finland, i Kodin Terra-kedjan samt på Sokos Hotels- och Radisson Blu-kedjornas alla hotell i Finland. S-Business-kortet kan även användas i många av S-gruppens restauranger i Finland.

Kahvi ja munkkirinkilä S-Etukortilla 3,20 € Salsabroileria S-Etukortilla 10,90 €