Tuo autosi vaahtokylpyyn ja voita 100 Loistopesua!

article-hero-image

Putipuhdas auto koko loppuvuodeksi? Kuulostaa hyvältä! Kun käyt 27.2.–12.3. välisenä aikana autopesulla HOK-Elannon alueen ABC Carwash -autopesuasemalla tai Pesukadulla, voit voittaa 100 Loistopesua ilmaiseksi!

Arvonta edellyttää, että käytät autopesuoston yhteydessä S-Etukorttia tai olet rekisteröitynyt asiakasomistajaksi ABC-mobiilissa*. Saat yhdestä ostotapahtumasta yhden arvan. Onnellinen voittaja saa itselleen 100 Loistopesua ilmaiseksi. Pesukoodit ovat voimassa 31.12.2023 asti. Voit tutustua arvonnan sääntöihin täällä.

ABC Carwash -autopesuasemat ja Pesukadut pesevät autosi nopeasti ja vaivattomasti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Optimoimme pesuohjelmamme ja pesuaineemme aina vuodenaikaan sopiviksi.

Löydät lähimmän ABC Carwash -autopesuaseman tai Pesukadun ABC-mobiilista. Voit myös maksaa autopesusi kätevästi mobiililla.

Nähdään pesulla!

*Arvontaan voivat osallistua sähköposti- ja/tai tekstiviestimarkkinointiluvan yhteystietoihinsa antaneet asiakasomistajat. Olemme yhteydessä voittajaan puhelimitse tai sähköpostitse. Osallistuja vastaa itse siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla.

HOK-Elannon alueen pesupaikat:

ABC Vuosaari, Helsinki ABC Malmi, Helsinki ABC Kaari, Helsinki ABC Nihtisilta, Espoo ABC Niittykumpu, Espoo ABC Mikkelä, Espoo ABC Espoonlahti, Espoo ABC Carwash Jupperi, Espoo ABC Porttipuisto, Vantaa ABC Korso, Vantaa ABC Petikko, Vantaa ABC Vaarala, Vantaa ABC Alepa Ilola, Vantaa ABC Alepa Lahela, Tuusula ABC Hyvinkää

Ämnesområden

Förmåner

footer-abc-logo