Pesuproffan kesäpaketti pitää auton juhlakunnossa läpi kesän

article-hero-image

ABC Carwash -autopesuasemilta Loistopesu x 2 ja Premium-pesu x 1 hintaan 49,90 €*

*Hinta voi vaihdella Osuuskauppojen välillä

Kesän tehokkain autopesupaketti on täällä! ABC-mobiilista nyt kolmen pesukerran setti, jolla saat 2 x Loistopesua ja 1 x Premium-pesun yhteishintaan 49,90 €. Tarjous voimassa ABC-mobiilissa 10.6.–31.8.2024.

Tällä pesupaketilla autosi kiiltää kilpaa auringon kanssa läpi kesän! Jokainen pesu sisältää perusteellisen vaahtopesun ja laadukkaan ympäristösertifioidun vahauksen. Ostettu pesupaketti on voimassa 90 vrk saman osuuskaupan alueen ABC Carwash -autopesuasemilla.

Etu koskee rekisteröityneitä ABC-mobiilin käyttäjiä, joten varmista, että sinulla on käytössäsi ABC-mobiilin uusin versio. Tarjous on ostettavissa ABC-mobiilista valitsemalla "Pesut", sieltä "Sarjapesut" ja "Ostan pesut ennakkoon".

Lue lisää Sarjapesuista!

Älä unohda muita ABC-mobiilin autoilijan etuja! ABC-mobiilin avulla voit kätevästi ennakkovarata kesän ruokailut, tankkaukset ja sähköauton lataukset – samalla keräät tietysti bonuksia!

Näin ostat Sarjapesut ABC-mobiililla:

  • Avaa ABC-mobiili puhelimestasi. Varmista, että olet kirjautunut sovellukseen ja lisännyt haluamasi debit- tai credit-maksukortin.

  • Valitse haluamasi ABC Carwash -autopesuasema. Muista, että ostamasi Sarjapesut ovat voimassa ainoastaan saman osuuskaupan alueen ABC Carwash -autopesuasemilla.

  • Valitse haluatko ostaa pesun ennakkoon (Ennakko-osto) vai oletko jo asemlla ja peset autosi samantien (Olen asemalla)

  • Valitse haluamasi pesuohjelma ja kuinka monta pesua haluat ostaa. Voit vertailla pesuohjelmia ja löytää autollesi sopivimman pesun.

  • Osta haluamasi määrä pesuja vain muutamalla klikkauksella.

Ämnesområden

Artikkelit

Förmåner

google-play-badge
appstore-badge
footer-abc-logo