S-Etukortti
S-Business

ABC-ketju

Noutopöytä

ABC:n noutopöytä KOTIMAISISTA LIHARAAKA-AINEISTA

ABC-liikennemyymälöissämme tarjoamme joka päivä noutopöydässä maittavaa arkiruokaa, joiden valmistuksessa käytämme ainoastaan kotimaista lihaa. Noutopöytä on nopea, helppo ja monipuolinen ratkaisu kiireisemmällekin.
 

Noutopöytä on tarjolla lähes kaikissa ABC-liikennemyymälöissä. Noutopöytä ei ole tarjolla seuraavissa ABC-liikennemyymälöissä: ABC Salo Perniöntie ja ABC Kontiolahti.

Noutopöydässä tarjotaan aina vähintään kaksi pääruokavaihtoehtoa, jotka vaihtuvat päivittäin. Noutopöydän hintaan kuuluu aina myös salaatti- ja leipäpöytä sekä juomina vesi, maito sekä kotikalja tai mehu, jälkiruokana kahvi, tee tai kaakao. Lasten noutopöydän (3-12v.) hintaan sisältyy jälkiruokana Apsi jäätelö tai mehujää. Ruokailevan aikuisen seurassa alle 3v. lapsi syö veloituksetta noutopöydästä.

10 henkilön tai sitä suurempien ryhmien kannattaa ilmoittaa tulostaan toimipaikkaamme etukäteen, jotta voidaan taata ryhmänne ruokailu jouhevasti.
 

Noutopöydät

Kahvi ja omenapulla 2,90 € S-Etukortilla Taskukokoiseen nälkään: Kinkku-cheddar-tasku 4,90 € Syysnälkään: Metsästäjänleike 9,90 € S-Etukortilla ABC Burgerista Hirvihampurilainen 6,50 €