Uutiset

26.1.2018

Iiro Ala-Mutka ABC Raisiosta palkittiin PRO-gaalassa lehdistön suosikkina

Iiro Ala-Mutka ABC Raisiosta palkittiin PRO-gaalassa lehdistön suosikkina


Ravintola-alan ammattilaiset kokoontuivat Helsinkiin viettämään PRO-gaalaa torstai-iltana 25.1.2018. PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaimmille. Samassa tilaisuudessa juhlistetaan ravintola-alan osaamista ja kohennetaan koko alan arvostusta.

Vuoden parhaat palkittiin 15 eri kilpailusarjasta, joissa ABC-ketjusta oli mukana kaksi finalistia. ABC Salo Piihovista Olli-Pekka Pulkkinen kilpaili parhaan ravintolakokin palkinnosta ja ABC Raisiosta Iiro Ala-Mutka puolestaan vuoden asiakaspalvelijan palkinnosta. Illan päätteeksi Iiro Ala-Mutka valikoitui upeasti lehdistön suosikiksi.

Lehdistö katsoi, että Iirossa on ominaisuuksia, joita lehdistötuomaristo on aikaisemminkin pitänyt palkinnon arvoisina. Niitä ovat halu panostaa työilmapiiriin ja hyvinvointiin, koko tiimin tsemppaamiseen ja toiveeseen kehittyä työssä vieläkin paremmaksi. Lehdistöraati halusi valinnallaan muistuttaa myös siitä, että suurin osa asiakaspalvelukokemuksista tapahtuu muualla kuin huippuravintoloissa - hyvä asiakaspalvelu on tärkeää kaikkialla. Tuomariston huomion kiinnitti myös Iiron saama huikea kymmensivuinen asiakaspalautteen ja kommenttien määrä, joista lehdistöraadin puheenjohtana vaikuttanut toimittaja Tuomas Tanttu mainitsi puheessaan.

Lehdistöraatiin kuului Tantun lisäksi toimittaja Heli Nieminen Turun Sanomista, toimittaja tuottaja Eeva Paljakka Iltalehdestä ja toimittaja Katja Bäcksbacka Helsingin Sanomista.

Ala-Mutka on työskennellyt TOK:ssa vuodesta 2004 alkaen muun muassa Prismassa, ABC Koulukadulla ja ABC Raisiossa.
- Tehtäviini ABC:llä kuuluvat myynninjohtaminen ja asiakaspalvelu eri pisteissä. Kassatyöskentelyn lisäksi teen muun muassa hampurilaisia. Työni suola ovat työkaverit, iloiset asiakkaat ja vaihtelevat työpäivät. Työpaikan hyvä ilmapiiri on tärkeä, sillä hyvällä yhteishengellä pärjää kiireenkin keskellä, voitostaan iloinen Iiro Ala-Mutka toteaa ja välittää samalla suuret kiitokset kaikille häntä kisassa äänestäneille.

 

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Koulutodistuksia ei kysellä tai näyttökokeita järjestetä. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne.

Linkit:
PRO-palkinnot

Näytä kaikki