Uutiset

1.6.2022

Arvonnan säännöt kesän kahvikampanja

Arvonnan säännöt kesän kahvikampanja
 

OSTA KAHVI JA KÄYTÄ S-ETUKORTTIA! VOIT VOITTAA 100 EURON S-RYHMÄN LAHJAKORTIN KESÄLLÄ JOKA PÄIVÄ

Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjänä toimii SOK, Liikennekauppa

2. Arvonnassa ovat mukana kaikki ABC- liikennemyymälöissä asioivat asiakasomistajat, jotka ostavat kahvin ja käyttävät oston yhteydessä S-Etukorttiaan ABC Liikennemyymälässä ajalla 1.6. - 31.7.2022.

3. Arvonnat suoritetaan viikoittain jokaiselta päivältä kahvia ostaneiden kesken ajalla 1.6.- 31.7.2022 SOK, Liikennekaupan toimesta.

4.  Liikennekauppa lähettää voittajalle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen henkilökohtaisen kirjeen, joka sisältää yhden kappaleen 100 euron S-ryhmän lahjakortteja.

5. SOK, Liikennekauppa vastaa palkinnosta aiheutuvasta arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa SOK, Liikennekaupan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. SOK, Liikennekaupan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.

6. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä kaikki