Uutiset

22.10.2017

ABC-ravintolat tarjoavat kevyempiä vaihtoehtoja maanteillä liikkuville

ABC-ravintolat tarjoavat kevyempiä vaihtoehtoja maanteillä liikkuville

ABC-asemien ravintoloiden salaattitarjonta on uudistunut. Uusi salaattipöytä takaa monipuolisen ja terveellisen ruokailuhetken kaikille asemien asiakkaille ympäri Suomen.

– Halumme tarjota asiakkaillemme terveellisen, helpon ja edullisen pysähdyksen. Salaattitarjontaamme on kehitetty uudistamalla salaattinoutopöytä kokonaan, kertoo kehityspäällikkö Tero Hänninen SOK:n ABC-ketjuohjauksesta.  

Uuden sisällön ja ilmeen saanut salaattipöytä on entistä runsaampi, monipuolisempi ja laadukkaampi. Annoksesta saa ruokaisamman valitsemalla salaatin kylkeen keittiössä tilauksesta valmistettavan lisätäytteen.

ABC:n perinteisen noutopöydän ostavat asiakkaat voivat koota salaattipöydän herkkuja lautaselle tuttuun tapaan. 

Asiakkaiden toiveita kuunnellaan

Uudistettu salaattipöytä kehitettiin yhdessä ABC-asemien henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Heidän toiveita ja tarpeita kuunneltiin tarkalla korvalla.

– Asiakkaamme toivoivat meiltä kevyempiä vaihtoehtoja perinteisten ruokiemme rinnalle. Olemme aikaisemminkin tarjonneet asiakkaillemme mahdollisuuden valita terveellisiä annoksia, mutta uudistuksen myötä vaihtoehtoja on enemmän ja ne ovat selkeämmin esillä, Hänninen toteaa.  

ABC on yksi Suomen suurimmista ravintolaketjuista 100 toimipaikallaan. ABC asemilla vierailee vuosittain kymmeniä miljoonia asiakkaita ja ruoka-annoksia myydään yli 10 miljoonaa vuodessa.

Tutustu tarkemmin uuteen salaattipöytään osoitteessa: https://www.abcasemat.fi/fi/ravintola/salaattipoyta

Lisätietoja:

Tero Hänninen, ravintolakaupan kehityspäällikkö, SOK:n ABC-ketjuohjaus, puh. 0107680808, tero.hanninen@sok.fi

Jaa FacebookissaJaa TwitterissäGoogle +1Jaa PinterestissäJaa Tumblrssa
Näytä kaikki