Uutiset

16.5.2022

Kampanjakoodilla alennusta eFlexPlus -päivityspaketista

Kampanjakoodilla alennusta eFlexPlus -päivityspaketista

 

Aja kotimaisella E85-bioetanolilla ja laske samalla autosi päästöjä jopa 80 %

eFlexFuel -päivitys tekee nykyisestä autostasi ekoauton, jolla ajat kohti kestävää ja omavaraista tulevaisuutta. Suomalainen eFlexFuel on helppo E85-päivitys, jonka avulla käytät kotimaista, vähäpäästöistä ja edullista E85-bioetanolia nykyisessä ajoneuvossasi. Laske autoilusi hiilijalanjälkeä jopa 80 % ja säästä joka tankkauksella.

Mikä on eFlexPlus?

Suomalainen eFlexPlus on helppo E85-päivitys, jonka avulla pääset nauttimaan kotimaisen E85-bioetanolin ekologisuudesta ja tehosta.

eFlexPlus on älykäs ja täysin automaattinen laite, joten voit tankata E85-bioetanolia, bensiiniä tai molempia – ihan miten haluat. eFlexPlus optimoi moottorin toiminnan käytössä olevalle polttoaineseokselle, minimoiden päästöt ja kulutuksen, samalla maksimoiden suorituskyvyn.

eFlexPlus -asennus

Täysin automaattinen eFlexPlus ei vaadi asennuksen jälkeen käyttäjältä mitään lisätoimenpiteitä.

Mikäli kuitenkin haluat tarkkailla autosi moottorin toimintaa tai säätää suorituskykyä, eFlexPlus mahdollistaa myös tämän. Ilmaiset eFlexApp-mobiilisovellus sekä eFlexTuner Windows-sovellus näyttävät laaja-alaisesti tietoa moottorin toiminnasta sekä sisältävät monipuolisia säätöominaisuuksia. Voit lukea lisää täältä 

Kampanjakoodilla alennusta eFlexPlus -päivityspaketista!

Nyt on hyvä hetki päivittää suomalainen eFlexPlus E85-päivitys autoon.
Koodilla ABCE85 saat 20 € alennuksen eFlexPlus -päivityspaketista, kun ostat sen verkkokaupasta

Kampanjakoodi on voimassa 5.6.2022 asti.

 

ABC-asemilta ympäristöystävällisempää Eko E85 -polttoneste

ABC-asemien polttoainevalikoimaamme kuuluu myös Eko E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

Kotimainen ympäristöystävällinen ja edullinen Eko E85 soveltuu flexfuel-moottorilla varustettuihin autoihin sekä niihin bensiiniautoihin, joihin on asennettu E85-muutossarja.

Tarkista lähin EKO E85 -asemasi täältä  

Näytä kaikki