S-Etukortti
S-Business

ABC-ketju

Kokoukset

Järjestä kokous ABC:lla!

Palvelutarjontaamme täydentävät nykyaikaiset kokoustilat, joita on yli puolessa ABC-liikennemyymälöistämme. Kokoustiloja on sekä pienemmän että vähän isommankin kokouksen, tuote-esittelyn tai vaikka juhlan järjestämiseen. ABC:lle on helppo tulla – kokousvieraille löytyy ilmaista paikoitusta liikennemyymälän pihalta. ABC-liikennemyymälöidemme monipuolinen ja maittava ravintolatarjonta pitää huolen siitä, että kokousasiakkaamme pysyvät virkeinä koko päivän!

Oheisella tarjouspyyntölomakkeella voitte jättää valitsemaanne ABC-liikennemyymälään tarjouspyynnön kokouksesta. Kokoustilan koko, varustelu sekä pöytämuoto voivat vaihdella toimipaikoittain. Huomioittehan, että tarjouspyyntö ei ole automaattisesti varaus. Kokousvarauksesta lähetetään aina erillinen vahvistus sähköpostilla tarjouspyyntölomakkeessa antamaanne osoitteeseen.

Tervetuloa viettämään virkistävää kokouspäivää ABC:lle!

Kokoustilan tarjouspyyntö

Mikäli alkamispäivä on samalla viikolla, ota yhteyttä puhelimitse kyseiseen yksikköön.

Kahvi ja omenapulla 2,90 € S-Etukortilla Taskukokoiseen nälkään: Kinkku-cheddar-tasku 4,90 € Syysnälkään: Metsästäjänleike 9,90 € S-Etukortilla ABC Burgerista Hirvihampurilainen 6,50 €