Salaattipöytä

Salaattipöytä

ABC:n salaattipöytä on runsas, monipuolinen ja terveellinen vaihtoehto esim. lounaaksi. Voit nyt nauttia päivittäin kasvisten ja vihannesten A-, B- ja C-vitamiinit herkullisesta salaattipöydästä. 

Salaatista voi nauttia paikan päällä tai sen voi ostaa helposti myös matkalle mukaan. Salaattipöydän hintaan kuuluu aina tuoretta leipää, ruokajuomina vesi, maito ja kotikalja sekä jälkiruokana kahvi, tee tai kaakao. Annoksesta saa entistä ruokaisamman tilaamalla salaattiin keittiössä tilauksesta valmistettavan lisätäytteen vain 2 euron hinnalla.

Lämpimät lisätäytevaihtoehdot:

  • kaksi pariloitua vuohenjuustoviipaletta
  • kaksi pariloitua broilerinfileetä
  • kaksi pariloitua kasvispihviä


Salaattipöytä on tarjolla ABC Liikennemyymälöissä, joissa on tarjolla Noutopöytä ja à la carte -annokset. Tarkista tarkempi asemakohtainen ravintolatarjooma ja aukioloajat asemien omilta sivuilta.


ABC-ravintoloissa käytetään 100 % suomalaista lihaa.

Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 4,60 € (norm. 6,00 €) Pitkäruis ja kahvi 5,90€ (norm. 8,30€) Isomman aterian ostajalle dippi kaupan päälle! Daim suklaapatukat 3 € 4 kpl Fazer Remix bestis makeispussi 3.50 € Vanhat autot salmiakkimakeiset 1 € 5 kpl Taffel perunalastut 2 € 2 kpl Hartwall virvoitusjuomat 4 € 2 kpl Alpen välipalakeksipatukka S-Etukortilla 5 € 2 kpl