Noutopöytä

Noutopöytä

noutopöytä

Tarjoamme päivittäin maittavaa arkiruokaa noutopöydästä, jonka valmistuksessa käytämme ainoastaan kotimaisista liharaaka-aineista valmistettuja tuotteita. Noutopöydälle on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-merkki, josta tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia.

Noutopöydässä on tarjolla aina kaksi pääruokaa sekä kasvisvaihtoehto. Tarjonta vaihtelee päivittäin. Noutopöydän  hintaan kuuluu Satokauden salaattipöytä leipineen, ruokajuomina vesi, maito ja kotikalja. Jälkiruoaksi kahvi, tee tai kaakao. Lasten (3-7v.) ja junioreiden (8-12v.) noutopöydän hintoihin sisältyy jälkiruokana jäätelö tai mehujää. Alle 3v. lapsi syö veloituksetta noutopöydästä ruokailevan aikuisen seurassa. Salaattipöytämme on Suomen satokauden mukainen ja kehitetty yhdessä Satokausikalenterin kanssa. 

10 henkilön tai sitä suurempien ryhmien kannattaa ilmoittaa tulostaan toimipaikkaamme etukäteen, jotta voidaan taata ryhmänne ruokailu jouhevasti.

Maksamalla Noutopöydän ABC-mobiililla säästät -10 %, lataa ja osta:

Noutopöydät

Vadelmamunkki ja kahvi 3,60 € (norm. 4,90 €) Makkararonskikset 9,90 € Mini-mahtihampurilainen 5,90 € (ateria 7,90 €) Mozzarella-pestofocaccia 4,90 € (norm. 5,90 €)