Aamiainen

Aamiainen

Aamiainen

Aloita aamusi reippaasti ABC:llä. Voit nauttia aamiaista eri tavoin joka päivä ja jopa koko päivän!

Aamiaislautanen alkaen 5,90 €: sisältää paistetun kananmunan tai munakkaan, paistettua pekonia ja nakkeja, coleslaw-salaattia sekä kupin kahvia, teetä tai kaakaota. Aamiaislautanen on tilattavissa koko päivän.

Aamiainen vitriinistä alkaen 4,90 €: sisältää kahvin, teen tai kaakaon, juustocroissantin ja Rauch-tuoremehun (omena tai appelsiini). Aamiaista vitriinistä tarjoillaan vähintään klo 6-10.Kantarellimunakas alkaen 4,90 €
. Kantarellimunakas on tilattavissa koko päivän.


Aamiaista voit täydentää halutessasi lisähintaan esimerkiksi smoothiella, jogurtilla tai aamupuurolla.

Osassa liikennemyymälöistä, varsinkin isommissa toimipaikoissamme, tarjoillaan monipuolinen aamiainen noutopöydästä alkaen 8,90 €. Tarjolla on vaihtuvasti muun muassa munakasta, lihapullia, nakkia tai pekonia, leikkeleitä, juustoa, tuoretta leipää, tuoreita vihanneksia, muroa tai mysliä, jogurttia ja aamupuuroa. Juomina kahvi, tee tai kaakao, mehu ja maito. 

Tarkista tarkemmat toimipaikkakohtaiset aamiaisen tarjoiluvaihtoehdot ja -ajat jokaisen ABC-liikennemyymälän omalta aseman sivulta.
 

Aamiaista tarjoavat

Broileria ja bataattiranskalaisia 9,90 € S-Etukortilla Kahvi ja joulu-unelmawiener 3,50 € S-Etukortilla Perinteinen joulutorttu 1,50 € Jouluinen noutopöytä 10,90 €