Aamiainen

Aamiainen

Aamiainen

Aloita aamusi reippaasti ABC:llä. Voit nauttia aamiaista eri tavoin joka päivä ja jopa koko päivän!

Aamiaislautanen alkaen 6,90 €: sisältää paistetun kananmunan, paistettua pekonia ja nakkeja, lihapullia, croissantin sekä kupin kahvia, teetä tai kaakaota. Aamiaislautanen on tilattavissa koko liikennemyymälän aukioloajan.

Aamiainen vitriinistä alkaen 5,40 €: sisältää kahvin, teen tai kaakaon, juustocroissantin ja Rauch-tuoremehun (omena tai appelsiini). Aamiasta on tarjolla vitriinistä koko liikennemyymälän aukioloajan.

 

Osassa liikennemyymälöistä, varsinkin isommissa valtateiden varrella sijaitsevissa toimipaikoissamme, tarjoillaan monipuolinen aamiainen noutopöydästä alkaen 8,90 €. Tarjolla on vaihtuvasti muun muassa munakasta, lihapullia, nakkia tai pekonia, leikkeleitä, juustoa, tuoretta leipää, tuoreita vihanneksia, muroa tai mysliä, jogurttia ja aamupuuroa. Juomina kahvi, tee tai kaakao, mehu ja maito. Tarjoiluaika vaihtelee toimipaikoittain.

Tarkista tarkemmat toimipaikkakohtaiset aamiaisen tarjoiluvaihtoehdot ja -ajat jokaisen ABC-liikennemyymälän omalta aseman sivulta.
 

Aamiaista tarjoavat

Kahvi ja munkkirinkilä S-Etukortilla 3,20 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 11,90 € Chef's Burgerin ostajille hanajuoma veloituksetta