Á la carte

Á la carte

ABC Ravintolan uudistunut À la carte -valikoima tarjoaa tuttuja raaka-aineita entistäkin herkullisemmalla tavalla!

Arkijärkikin sen sanoo: nälkä ei katso kelloa. Täysin uudistunut ABC À la carte -lista on täynnä maistuvia makuelämyksiä jokaiseen makuun! 

Löydät listalta tuttuja matkanteon klassikoita lihapullista bonuspannuun. Lisäksi raikkaat kala-, broiler- ja kasvisannokset täyttävät vatsan tuoreilla ja raikkailla mauilla. 

Uudistetulta listalta löydät entistä enemmän herkkuja myös vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Muistathan, että ABC Ravintoloissa nautit aina 100% suomalaisesta lihasta!

Uudenlainen Possunleike taipuu jokaiseen makuun

Herkullinen possunleike maistuu joka kerralla juuri, kuten haluat - voit nimittäin valita perunavaihtoehdon ja kastikkeen itse. Miltä maistuisi possunleike tänään perunamuusin ja pippurikastikkeen kera ja seuraavalla kerralla rapeilla ranskalaisilla ja raikkaalla sitruuna-basilikavoinapilla silattuna?

Muistathan myös tuhdin täyttävät Talon Burgerit?

Tutun suosikin Chef's Burgerin rinnalta löydät nyt myös broilerburgerin sekä vegaanisen härkäpapuburgerin.

Tuttuja makuja pikkuväen iloksi Apsi Apinan Suosikeista!

Perheen pienimmille maistuu Apsi Apinan oman listan herkut! Apsi Apinan Suosikit -listalle olemme koonneet takapenkkiläisille takuulla maistuvia sopivan kokoisia syötäviä, joiden makuihin pääsee tutustumaan yhdessä tai erikseen, haarukoiden tai sormin. 

À la carte -valikoima tarjolla päivittäin ABC Liikennemyymälöissä

Helpoin tie herkkujen äärelle on liikkuvan asiakkaan kätevin apukuski ABC-mobiili. ABC-mobiililla voit tutustua ABC Liikennemyymälän ruokavalikoimaan jo tien päältä ja tehdä tilauksen jo matkalla. Saapuessasi liikennemyymälään voit joko ilmoittaa sovellukselle pöytänumerosi tai noutaa herkut mukaan. Ennakkoon tilattuna vältät jonot ja ajat aina valmiiseen pöytään.

Maista uudistuneen ABC À la carte -listan annoksia Apsilla ja valitse oma suosikkisi! 

 

 

À la carte -asemat

Bearnaisepossua S-Etukortilla 10,90 € (norm. 11,90 €) Mustikkatassu ja kahvi S-Etukortilla 3,80 € (norm. 5,10 €) Croissantsämpylä 4,10 € Tuplajuustohampurilainen vai mahtituplajuustohampurilainen?