Á la carte

Á la carte

ABC Ravintolassa nautit tuttuja raaka-aineita entistäkin herkullisemmalla tavalla!

Arkijärkikin sen sanoo: nälkä ei katso kelloa. Täysin uudistunut ABC À la carte -lista on täynnä maistuvia makuelämyksiä jokaiseen makuun! 

Löydät listalta tuttuja matkanteon klassikoita lihapullista bonuspannuun. Lisäksi raikkaat kala-, broiler- ja kasvisannokset täyttävät vatsan tuoreilla ja raikkailla mauilla. 

Uudistetulta listalta löydät entistä enemmän herkkuja myös vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Muistathan, että ABC Ravintoloissa nautit aina 100% suomalaisesta lihasta!

KEBABC! ja Perheboksit

Miksi mennä Apsia edemmäs KEBABCille?

Suomen kattavin KEBAC! -valikoima vuolee lautasille pikkutunneilta tutut annokset koko perheelle. Kaikki KEBABC! -annokset valmistetaan aina 100% suomalaisesta lihasta tai halutessasi kotimaisella härkäpapusuikaleella. Annokset kruunaa ABC Ravintoloille räätälöidyt KEBABC!-maustekastikkeet, jotka on saatavilla niin mietoon kuin polttelevampaankin makuun. 

KEBABC! annokset ovat ostettavissa 10.8. alkaen kaikilta à la cartea myyviltä ABC-asemilta koko keittiön aukioloajan. Saatavilla on neljä eri sisältöistä annosta sekä yksittäin myytävä pitakebab. Annoksien hintaan sisältyy rajattomasti hanajuomaa. Annokset ovat:

  • Kebab ranskalaisilla
  • Kebab riisillä
  • Kebab iskender
  • Pitakebab ranskalaisilla

Perheboksista herkuttelee isompikin porukka!

Ota lomaa kokkailusta ja kaarra hakemaan Apsilta herkullinen Perheboksi! Perheboksit sisältävät tuhdin annoksen à la carte -tyyliin valmistettua kotiruokaa 3-4:lle henkilölle. Voit valita kuudesta maukkaasta vaihtoehdosta:

  • Kanasalaatti
  • Porsaan ulkofilee ja perunalohkot
  • Lihapullat ja muusi
  • Nakit ja muusi
  • Paistettua broileria ja riisiä
  • Härkäpapusuikaleita ja riisiä

Uudenlainen Possunleike taipuu jokaiseen makuun

Herkullinen possunleike maistuu joka kerralla juuri, kuten haluat - voit nimittäin valita perunavaihtoehdon ja kastikkeen itse. Miltä maistuisi possunleike tänään perunamuusin ja pippurikastikkeen kera ja seuraavalla kerralla rapeilla ranskalaisilla ja raikkaalla sitruuna-basilikavoinapilla silattuna?

Muistathan myös tuhdin täyttävät Talon Burgerit?

Tutun suosikin Chef's Burgerin rinnalta löydät nyt myös broilerburgerin sekä vegaanisen härkäpapuburgerin.

Tuttuja makuja pikkuväen iloksi Apsi Apinan Suosikeista!

Perheen pienimmille maistuu Apsi Apinan oman listan herkut! Apsi Apinan Suosikit -listalle olemme koonneet takapenkkiläisille takuulla maistuvia sopivan kokoisia syötäviä, joiden makuihin pääsee tutustumaan yhdessä tai erikseen, haarukoiden tai sormin. 

À la carte -valikoima tarjolla päivittäin ABC Liikennemyymälöissä

Helpoin tie herkkujen äärelle on liikkuvan asiakkaan kätevin apukuski ABC-mobiili. ABC-mobiililla voit tutustua ABC Liikennemyymälän ruokavalikoimaan jo tien päältä ja tehdä tilauksen jo matkalla. Saapuessasi liikennemyymälään voit joko ilmoittaa sovellukselle pöytänumerosi tai noutaa herkut mukaan. Ennakkoon tilattuna vältät jonot ja ajat aina valmiiseen pöytään.

Maista uudistuneen ABC À la carte -listan annoksia Apsilla ja valitse oma suosikkisi! 

À la carte -asemat

Korvapuusti ja kahvi 3,90 € (norm. 5,20 €) Riisipiirakka munavoilla 2,60 € Bearnaisebroileria S-Etukortilla 11,90 € (norm. 12,90 €) Halloumihampurilainen 4,90 € (ateria 6,90 €)