Á la carte

Á la carte

À la carte -listalta löydät monipuolisesti syötävää herkullisista Chef’s Burgereista lasten lisäaineettomiin annoksiin erityisruokavaliot huomioiden. À la carte -listan annoksille on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-merkki. Siitä tunnistaa Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. ABC-liikennemyymälöiden ravintoloissa käytetään aina 100 % kotimaisia liharaaka-aineita valmistettuja tuotteita kaikissa annoksissa.

Listalla on kaksi täysin vegaanista annosta: Falafel ja kasviksia sekä Chef's Burger falafelpihvillä. Varmista aina erikoisruokavalio tilatessa. Chef’s Burgerit ovat saatavilla myös gluteenittomalla hampurilaissämpylällä.

Kaikki lasten ruuat ovat lisäaineettomia, lukuun ottamatta pitsaa, johon käytetään samoja täytteitä kuin muihinkin pizzoihin.

À la carte -listan valikoima voi vaihdella asemilla.
 

À la carte -asemat

Salty Caramel kierrepulla ja kahvi S-Etukortilla 3,40 € ABC Burger ananassalsahampurilainen 3,90 € Kylmäsavulohibagel 5,90 € Vottosen makkarat S-Etukortilla 12,90 € Lohi ja peruna-juurespaistos 15,90 € Lämmin härkäpapuleipä 14,40 € Rapea maalaiskanasalaatti S-Etukortilla 11,90 € Rapsakat kanafileet 6,90 €