Á la carte

Á la carte

À la carte -listalta löydät monipuolisesti syötävää herkullisista Chef’s Burgereista lasten lisäaineettomiin annoksiin erityisruokavaliot huomioiden. À la carte -listan annoksille on myönnetty Suomalaisen Työn liiton Avainlippu-merkki, josta tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. ABC-liikennemyymälöiden ravintoloissa käytetään aina 100 % kotimaisia liharaaka-aineita valmistettuja tuotteita kaikissa annoksissa.

Listalla on kaksi täysin vegaanista annosta: Falafel ja kasviksia sekä Chef's Burger falafelpihvillä. Varmista aina erikoisruokavalio tilatessa. Chef’s Burgerit ovat saatavilla myös gluteenittomalla hampurilaissämpylällä.

Kaikki lasten ruuat ovat lisäaineettomia, lukuun ottamatta pitsaa, johon käytetään samoja täytteitä kuin muihinkin pizzoihin.

À la carte -listan valikoima vaihtelee yksiköittäin.
 

À la carte -asemat

Hawaijinleike S-Etukortilla vain 10,90 € Noutopöytä arkisin S-Etukortilla 9,90 € ABC Burger: 2 kerrosateriaa vain 10 € Lohi-katkarapucroissant 4,10 € Kahvi ja dallaspulla S-Etukortilla 3,10 €